Connect-R are o soră superbă! Iată cum arată și cum se implică în viața artistului

Connect-R este unul dintre cei mai iubiți artiști de la noi din țară. De-a lungul timpului, acesta a intrat în inima oamenilor datorită calităților sale vocale, dar și a sufletului său mărinimos.

Nu mai este nici un secret faptul că artistul este unul dintre vedetele care nu au uitat de unde au plecat. El este foarte apropiat de familia din care provine, iar recent a dezvăluit că sora sa mai mică îl ajută cu afacerile. Ana-Maria este asistenta lui personală și se implică activ în gestionarea finanțelor artistului.

„Banii participă la fericire, dar în niciun caz nu fac parte din esența fericirii. Sunt un tip haotic, uit să plătesc salarii. De-asta, mai nou, în afară de contabil, mai am o asistentă, pe sora mea. Ce nu au înțeles ei, la un moment dat ei amenințau că pleacă și am spus că niciodată un artist, un leader de trupă, nu o să stea într-un chitarist. Chiar dacă îi iubesc pe toți, oamenii vin pentru cel care deschide gura', a declarat Connect-R, în cadrul unei emisiuni TV.

Ana-Maria, sora lui Connect-R

Celebrul cântăreț a divorțat de mama fetiței lui, Misha, în 2019. Cu toate acestea, cei doi locuiesc împreună de dragul Mayei și se implică activ în creșterea și educația ei.

„Cea mai mare lecție pe care am învățat-o este să nu ții de o relație sau de o prietenie doar pentru amintiri sau pentru că știi de mult timp o persoană. Dacă ei nu acționează cum trebuie, atunci lasă-i să plece', a scris Misha în urmă cu trei ani, în mediul online.

Connect-R a mărturisit că nu se mai gândește la o viitoare căsnicie și nici nu își dorește acest lucru. Spunea în urmă cu ceva vreme că Misha este femeia pe care o iubește cel mai mult și deși au divorțat, își fac mereu planuri împreună.

„Nu cred că mi-am ratat căsnicia … Eu cred că eu și Mihaela nu am avut timp să creștem împreună. Totul a fost pe repede înainte, a fost din dragoste, încă mai e dragoste și cred că va mai fi.(…) E subiectul meu sensibil. E femeia pe care o iubesc cel mai mult. Avem vacanțe împreună, încă mai avem planuri împreună. Timpul înapoi nu poți să-l mai dai, dar prezentul îți oferă șansa să faci totul cum trebuie', a mărturisit artistul, potrivit Libertatea.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete