Misha, poze incitante care au stârnit revolta fanilor

Misha, poze incitante care au stârnit revolta fanilor

Misha, fosta soție a lui Connect-R, a luat o pauză de la carieră dedicând-și timpul fetiței pe care o are cu artistul.

Cu toate acestea, de curând și-a surprins admiratorii cu o serie de fotografii îndrăznețe pe rețelele de socializare care au stârnit indignarea internauților. Misha a participat la o sesiune foto extrem de sexy. Numărul aprecierilor și al comentariilor au curs instant, deși unii au considerat că s-a expus prea mult și chiar au apostrofat-o. Fosta soție a lui Connect-R le-a răspuns acestora, însă la scurt timp a șters comentariile negative.

Dincolo de aparițiile ei de senzație în fața publicului, Misha i-a cucerit pe români cu talentul ei muzical și cu vocea ei inconfundabilă. Talentul său completează frumusețea ei naturală, însă în ultima perioadă, Misha pare să fi renăscut. Ea a apelat la intervenții chirurgicale pentru a-și pune silicoane și proceduri de rejuvenare la nivelul feței.

În relații bune cu fostul soț

Deși au divorțat în urmă cu câțiva ani, Connect-R a mărturisit într-o emisiune TV că se întelege foarte bine cu Misha, locuiesc împreună și au o relație frumoasă de dragul fiicei lor, Maya.

„Noi suntem împăcați. Încă mai locuim împreună, dar e o chestiune de timp. De câte ori o văd pe fiica mea, o văd și pe mama ei. Am același respect. Maya trebuie să-și vadă de copilăria ei, o să înțeleagă’, a mărturisit Connect-R.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete