Connect-R a spus cum a reușit să se vindece de depresie: „Eu luam drept medicament 3 litri jumătate de apă pe zi”

Connect-R a fost în depresie după ce fiica sa a avut probleme de sănătate. Artistul a povestit cum a reușit să treacă peste depresie.

Maya, fiica lui Connect-R, a avut probleme de sănătate la vârsta de 1 an, după ce i s-a făcut vaccinul. Artistul a intrat în depresie atunci, pentru că s-a temut pentru viața fetiței lui și a Mishei.

„S-a îmbolnăvit de la un vaccin, când a făcut vaccinul de 1 an, pe fondul unei otite, i-a scăzut imunitatea aproape de 0, era intubată, ne-a nenorocit, și atunci practic a început momentul meu de depresie. Până atunci nu puteai, nu aveai cum să mă clintești și a venit copila asta Maya să-mi arate în ce iluzie trăiam eu, că asta înseamnă iluzie. Acolo au năpădit toate fricirile, m-a terminat, am fost la psihologi, n-am reușit mare lucru', spunea Connect-R acum ceva vreme în cadrul unui interviu. Din fericire, fiica lui este bine și este recunoscător lui Dumnezeu pentru tot.

connect-r-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

În cadrul unui interviu acordat fostului preot Daniel Balaș, Connect-R a povestit cum a reușit să se vindece de depresie și de anxietate. Cântărețul a oferit mai multe sfaturi celor care îl urmăresc și care îl iau drept exemplu.

„În primul rând, să-şi verifice stomacul, care este al doilea creier. Emoţiile negative şi pozitive devin emoţii captive şi se duc în stomac. Nu degeaba avem expresia «simţi fluturi în stomac când te îndrăgosteşti», că emoţia pozitivă tot acolo se duce. Şi expresia «gol în stomac» când te ia frica.

Dacă eu sunt trist şi îmi vine să plâng, dacă îmi pun un creion între dinţi, eu nu mai pot să plâng pentru că creierul primeşte informaţia că poziţia gurii e de zâmbet. Alergatul îţi oxigenează întregul organism, dar are şi alt beneficiu.

În trecut, când vânam animale, dar eram şi vânaţi, când fugeam şi reuşeam să scăpăm, în noi era o bucurie fantastică şi atunci o doză mare de endorfine, de serotonină, de dopamină exploda în noi.

Asta se întâmplă şi acum atunci când alergăm, dar în natură, nu în sală pe bandă. În al doilea rând, să începem să bem apă, suntem 80% apă. Eu luam drept medicament 3 litri jumătate de apă pe zi.

În al treilea rând, mâncare alcalină. E foarte importantă renunțarea la mâncarea procesată, prăjeli.

Să începem să mâncăm fibre, carne slabă, fructe, legume', a explicat Connect-R, potrivit Spynews.ro.

„Sufletul: aici intervin rugăciunea şi meditaţia. În rugăciune Îi vorbeşti lui Dumnezeu, în meditaţie Îl asculţi pe Dumnezeu. Aş recomanda meditaţiile ghidate', a adăugat Connect-R.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete