CONCURS! Intră în Clasa A cu PHILIPS și poți câștiga un aspirator modern și performant

PHILIPS a intrat în Clasa A energetică și te premiază! Intră acum în CONCURS și poți fi tu fericitul câștigător al unuia dintre cele două aspiratoare PHILIPS moderne și performante, care deși sunt la fel de puternice, consumă mai puțină energie electrică!

philips

Pentru a participa la concurs trebuie să îți testezi cunoștințele privind noile asipiratoare PHILIPS, completând un quiz privind semnificația indicatorilor de pe noua etichetă energetică și a performanțelor noilor aspiratoare PHILIPS. Află mai multe detalii.

Noile aspiratoare PHILIPS se aliniază directivelor Uniunii Europene care au intrat în vigoare din septembrie 2014. Astfel, aspiratoarele PHILIPS vor avea o etichetă energetică care va stabili standarde mai înalte de performanţă pentru toate modelele de aspiratoare. Afişarea schematică, prezentată clar şi la obiect, a indicatorilor de performanţă va facilita compararea imediată a produselor şi orientarea cu uşurinţă în luarea deciziei de cumpărare.

De asemenea, se vor plia pe directiva care prevede ca toate aspiratoarele de pe piață să aibă un consum de energie mai mic de 1600 waţi, o performanţă minimă de curăţare de 70% praf aspirat de pe covoare și o performanţă minimă de curăţare de 95% praf aspirat de pe suprafeţele dure.
PARTICIPĂ la concurs!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Noutati