Codin Maticiuc, declarație de dragoste inedită pentru Ana Pandeli: „Acțiunile tale te definesc”

Codin Maticiuc trăiește de o bună perioadă de timp cea mai frumoasă perioadă a vieții sale și se pare că este doar începutul. Din „băiatul de Dorobanți' s-a transformat într-un familist convins care își adoră fetița, iubita și băiatul acesteia pe care îl consideră propriul fiu. Cu ocazia aniversării Anei Pandeli, Codin Maticiuc a făcut o declarație înduioșătoare.

Codin Maticiuc este foarte activ în mediul online și împărtășește cu fanii săi detalii despre proiectele sale, dar și din viața personală. Recent, Ana Pandeli și-a aniversat ziua de naștere, motiv pentru care inițiatorul campaniei „Spitale publice din bani privați' i-a transmis un mesaj extrem de emoționant. Acesta a dezvăluit că fetița lor adoră să i se povestească cum s-au întâlnit ei doi.

„Fără de sfârșit. În fiecare seară, fetița mea Smaranda îi cere mamei ei să îi spună aceeași poveste: cum a cucerit-o Codin pe Ana. Astfel, povestea noastră nu este doar fără de sfârșit, ea și reîncepe zilnic. Sunt curios cum i-o povestește ea, știu însă ce i-aș spune eu', a scris Codin Maticiuc, pe rețelele de socializare.

În continuare, actorul a descris cu mult umor câteva momente pe care le-a petrecut cu cea care îl va face tată pentru a doua oră în scurt timp și cum s-au cunoscut.

„I-aș spune că în viață câteodată prințesele se îndrăgostesc de balauri. I-aș spune că eroii sunt câteodată chiar căpcăunii, nu prinții. I-aș spune că piticii au fost adesea regi. I-aș spune clișeul ăla de căcat că nu contează cum arăți sau câți bani ai. Că doar acțiunile tale te definesc. I-aș spune povestea cocoșatului de la Notre-Loft care și-a cucerit prințesa cu greu, dar iremediabil.

I-aș povesti aventurile lor, cum au crezut că o să fie asasinați în Africa, călătoria cu scuterul printre templele din Bagan, cum au fost escortati afară din Jimmys la Monte Carlo, cum au băut cu Cuba Gooding Jr la Miami sau cum am fost în Jacksonville după Kid Rock. I-aș spune povestea noastră, în fiecare seară altfel, pentru că sunt sute de feluri în care poate fi spusă. La mulți ani, iubito. Avem poze nașpa dar super amintiri', a mai adăugat el.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete