Codin Maticiuc a arătat prima imagine cu Ilinca, mezina familiei

Codin Maticiuc a postat prima imagine cu fiica sa, Ilinca. Actorul din serialul „Clanul' a primit acordul de la partenera sa pentru a face publice imagini cu mezina familiei.

Pe data de 10 aprilie, Ilinca, fiica cea mică a lui Codin Maticiuc, a împlinit 6 luni de când a venit pe lume. Ana, iubita actorului, a născut în Statele Unite ale Americii, așa cum a procedat și în cazul Smarandei.

Codin Maticiuc a postat pe rețelele de socializare prima imagine cu chipul micuței Ilinca și în doar câteva ore a strâns mii de aprecieri.

„Șase luni face astăzi fata mea și conform înțelegerilor abia de azi am și eu voie s-o postez așa că pregătiți-vă, o voi face puternic:

Ilincuța, fata mea,

De Tonitza mai trăia,

Doar pe tine te picta!', a scris actorul pe Facebook.

Recent, Codin Maticiuc a dezvăluit fanilor că a avut o discuție foarte serioasă cu partenera lui, Ana Pandeli. Cei doi au stabilit că abia după ce Ilinca va împlini 6 luni actorul va avea voie să o posteze pe Internet.

„În patru zile fetița mea cea mică, Ilinca, împlinește șase luni de zile și-mi iese și mie autorizația de postări. Am depus această autorizație la primăriță (nevastă-mea) cu câteva luni înainte să se nască (aici și eu șmecher). Mare luptă a fost că nu prea a fost de-acord, dar eu aveam PUG și PUZ de la Smaranda luate și n-a mai avut cum să n-o emită.

Așa că, internet pregătește-te, vine ILINCA!'

ilinca-maticiucSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

Codin Maticiuc, surpriză inedită pentru fiica sa, Smaranda

Smaranda este un copil deosebit, extrem de înțeleaptă, un copil mic cu vorbe mari la ea și tatăl său este topit la propriu după ea, dorind să îndeplinească cele mai fanteziste vise. Acum ceva timp, Codin Maticiuc spune că de fiecare dată când pleacă mai mult timp de acasă, Smaranda îi cere să se întoarcă cu personajele ei favorite din desene animate, Mickey și Minnie Mouse. Astfel, tatăl său nu trece pragul casei fără cele două marionete. Ei bine, recent, pe 4 aprilie, fetița a împlinit 4 ani, iar tatăl său i-a făcut o surpriză inedită. A cerut unui cunoscut sculptor, Balan Fanica, să i-l construiască pe Peter Pan.

„I-am promis un regat și încep să-l construiesc puțin câte puțin. De ziua Smarandei l-am rugat pe sculptorul Balan Fanica să i-l construiască pe Peter Pan de la zero din stejar și fag și să i-l montam în curte, să-l poată vedea de la fereastra și el s-o vegheze’, a scris Codin Maticiuc pe rețelele de socializare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete