Codin Maticiuc, surpriză inedită pentru fiica sa, Smaranda: „I-am promis un regat și încep să-l construiesc”

Codin Maticiuc nu mai are nevoie de nicio prezentare. Dacă în trecut era cunoscut pentru extravaganța pe care o etala și banii pe care îi cheltuia pe o noapte de distracție, în ultimii ani, acesta s-a remarcat ca actor, autor de cărți, dar și inițiatorul unei campanii de suflet, #spitalepublicedinbaniprivați.

Codin Maticiuc a renunțat la viața de noapte pentru viața de familie. A cunoscut-o pe Ana Pandeli și au plecat la drum întemeindu-și un cămin liniștit alături de cele două fetițe și băiatul iubitei sale dintr-o relație anterioară. Actorul din „Clanul' este extrem de transparent și împărtășește cu urmăritorii săi detalii importante din viața sa personală și cele mai emoționante sunt cele în care este implicată Smaranda, fiica sa cea mare, în vârstă de 4 ani.

Smaranda este un copil deosebit, extrem de înțeleaptă, un copil mic cu vorbe mari la ea și tatăl său este topit la propriu după ea, dorind să îndeplinească cele mai fanteziste vise. Acum ceva timp, Codin Maticiuc spune că de fiecare dată când pleacă mai mult timp de acasă, Smaranda îi cere să se întoarcă cu personajele ei favorite din desene animate, Mickey și Minnie Mouse. Astfel, tatăl său nu trece pragul casei fără cele două marionete. Ei bine, recent, pe 4 aprilie, fetița a împlinit 4 ani, iar tatăl său i-a făcut o surpriză inedită. A cerut unui cunoscut sculptor, Balan Fanica, să i-l construiască pe Peter Pan.

„I-am promis un regat și încep să-l construiesc puțin câte puțin. De ziua Smarandei l-am rugat pe sculptorul Balan Fanica să i-l construiască pe Peter Pan de la zero din stejar și fag și să i-l montam în curte, să-l poată vedea de la fereastra și el s-o vegheze', a scris Codin Maticiuc pe rețelele de socializare.

codin-maticiuc-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Actorul a postat, de asemenea, câteva imagini cu micuța atunci când și-a văzut personajul îndrăgit în curte. Bucuria ei nu se poate descrie în cuvinte, iar puritatea ei poate fi pansament pentru sufletul fiecăruia dintre noi.

Din ziua în care s-a născut Smaranda, Codin Maticiuc a fost alt om. Fetița lui l-a făcut să conștientizeze și mai bine care sunt adevăratele valori ale unui om. Actorul a postat un mesaj emoționant în mediul online sub forma unei scrisori către fiica sa.

„Știam că o să te iubesc. Nu știam că o să fiu și îndrăgostit de tine. Nu mi-am imaginat că o să stau atât de des în genunchi cu brațele deschise sperând să te arunci tu în ele. N-o faci mereu dar eu te voi aștepta întotdeauna. Când o faci însă, mă strângi tare și-ți lași capul pe umărul meu și eu mă ridic cu tine. Mereu ne vom ridica împreună. Îmi afund nasul în părul tău doar ca să te respir. Îți promit un castel și un regat și tu închizi ochii și-ți imaginezi. Nu vor fi întocmai cu cele din povești dar îți vor ajunge și le vei împărți bucuroasă cu fratele și sora ta. Castel îți va fi casa, cu a sa curte unde ți-am urcat luna în copac de Crăciun și unde ți l-am adus pe Peter Pan să-ți vegheze geamul camerei tale. Regat va fi o țară un pic mai bună după bunicii și părinții tăi. Nu va fi a ta, am să te învăț că tu îi aparții și vei ști să o servești cu bucurie. La mulți ani, iubirea mea. Te port în brațele mele, te adulmec și te învârt și o voi face mereu, indiferent cât de mare te faci sau cât voi îmbătrâni eu. Sunt cu tine și când nu sunt', a fost mesajul transmis de inițiatorul campaniei #spitalepublicedinbaniprivati'.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete