Cine ar fi câștigătorul Survivor România 2023. Elena Chiriac a aruncat bomba: „Cred că în sfârșit pot să răspund”

12 concurenți au mai rămas în competiția Survivor România 2023, ei luptă pentru marele premiu în valoare de 100.000 de euro pus în joc. Până atunci, Elena Chiriac, fostă concurentă, s-a dat de gol și a spus cine ar putea câștiga sezonul de anul acesta.

Elena Chiriac a fost la un pas de a câștiga Survivor România 2022, încă Alex Delea i-a suflat premiul, el a primit cele mai multe voturi din partea telespectatorilor emisiunii. În acest sezon, tânăra a fost invitată pe trasee, a fost alături de faimoși și acum s-a dat cu părerea despre cine ar putea fi marele câștigător Survivor România 2023.

„Cred că în sfârșit pot să răspund, i-am cunoscut ca oameni mai mult, nu doar ca personaje tv. Mi-ar plăcea să câștige cineva de la Faimoși. Oscilez între Ionuț și Carmen Grebenișan. Ei sunt și preferații mei chiar daca nu sunt prea apropiați. Fiecare în parte e un om special și foarte mișto', a spus ea pentru Fanatik.

Întrebată cine vor fi ultimii rămași în concurs, ea a explicat: „Să fac așa un Top 5… Ultimii rămași cred și îmi doresc Carmen și Ionuț, Alin cu siguranță, n-am niciun dubiu pentru ca este prea bun din punct de vedere sportiv, Dan Ursa și Ștefania.'

castigator-survivor-romania-2023-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

În ceea ce privește revenirea ei ca mentor în acest sezon, pentru o perioadă scurtă de timp, Elena Chiriac recunoaște că s-a bucurat să intre din nou pe traseu. „Încă mă consider tânără, mică, încă aleg ca eu să învăț de la alții. Acum, totuși, pentru mine o fată de 20 de ani, să mă duc între oameni, unii dintre ei cu dublul vârstei mele, unii dintre ei cu mult mai multă experiență ca mine… Să-mi ceară sfaturi a fost șocant.

Fiecare din ei, la fiecare pas, îmi cerea câte un sfat. Evident am dat sfaturi la viață mea, dar nu într-o cantitate atât de mare, au fost momente în care nu aveam încrederea pe care trebuie să o am în ceea ce spuneam, dar m-am descurcat cred. Cred că au și ajutat mai ales că au fost cerute. Nu vorbesc să mă aflu în treabă doar pentru că mă aflam la televizor și cred că datorită lucrului ăsta oameni au ales să pună și în practică ce au auzit de la mine.

Cred că sunt cam tânără pentru rolul de mentor încă, deși în același timp cred că poți învăța câte ceva de la orice om în viață. Pentru mine, Survivor a fost o experiență foarte grea pe care n-am recomandat-o nimănui. Ei uitându-se cu atât de multă admirație la mine a fost șocant', a mai declarat ea pentru fanatik.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete