Coafuri romantice

Coafuri romantice
Onduleuri lejere
Aplica pe parul umed o spuma modelatoare, apoi usuca-l bine, insistand la varfuri. Alege suvite egale si pune-le pe bigudiuri mari.

Lasa-le 20-30 de minute, apoi desfa buclele cu degetele pentru a nu le strica forma. Pulverizeaza fixativ moderat.
 

Coafuri romantice
Bucle tapate
Aplica pe parul umed o spuma coafanta, apoi onduleaza parul cu o perie rotunda sau cu un ondulator, insistand pe toata lungimea lui. Tapeaza usor buclele obtinute, pentru mai mult volum. Pulverizeaza fixativ sau un spray pentru stralucire.
Bentita impletita
Aduna tot parul intr-o coada de cal fixata la ceafa si impleteste-o simplu, in trei. Roteste coada imprejurul capului, astfel incat sa se aseze asemenea unei bentite. Fixeaz-o cu ace de coc. Cu cat parul este mai lung si mai des, cu atat coafura este mai spectaculoasa!
Bob clasic
Cum poti transforma parul lung intr-unul de lungime medie? Intinde bine varfurile si ruleaza-le la ceafa. Fixeaza-le cu ace de coc fine, care sa nu se vada. Vei obtine deja celebra coafura bob. Daca ai breton, onduleaza-l la varfuri si orienteaza-l intr-o parte.
Coc bucla
Prinde tot parul intr-o coada de cal si intinde-l cu o perie rotativa. Tapeaza-l usor pe dedesubt si prinde-l cu ace de coc si agrafe fine intr-o bucla fixata la ceafa. Baza cozii trebuie ascunsa, pentru a da coafurii un aer sofisticat. Pulverizeaza fixativ extra-strong.

Foto: Sebastian Enache; coafura: Cristina Trohani; machiaj: Narcisa Simandan; vestimentatie si accesorii: magazin La Clara; model: Diana Talenica (MRA)
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Huff
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Frumusete