O noua metoda de a scapa de ridurile de expresie

Ce sunt. Unul dintre primele semne ale inaintarii in varsta este marcat de adancirea santurilor nazolabiale si aparitia de riduri adanci intre aripa nasului si coltul gurii.

Este mai accentuat la persoanele cu o fata hiperkinetica (fata zambitoare) si la fumatori. Se asociaza cu aparitia de riduri fine, radiare dispuse perpendicular pe conturul buzelor si confera fetei un aspect tern, obosit.

Metode de corectare. Exista variate metode de tratare a acestor riduri: de la metode noninvazive cum sunt substantele de umplere injectabile temporare sau permanente, la metode mai invazive ca liftingurile faciale laterale sau mediale.

Pacientii care se tem de solutiile radicale, aleg cel mai des corectia cu fillere temporare care sunt substante perfect tolerate de organism si care au o remanenta limitata fiind metabolizate in timp.

Corectia acestor riduri depinde de mai multi factori incluzand elasticitatea si grosimea pielii, fisurile dermice cauzate de hiperkinetica fetei, migrarea grasimii faciale odata cu varsta, relaxarea musculaturii fetei, gradul de modificare a volumetriei faciale.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Frumusete