Coafuri lejere pentru petrecere

Nu-ţi doreşti o coafură pretenţioasă, însă vrei să-ţi pui părul în valoare? Nimic mai simplu! Iată câteva secrete împrumutate de la specialişti.

Cum poţi avea bucle-n vânt

bucle ]n vant

„Pentru rezistenţa buclelor este indicat să foloseşti şampon şi balsam specific tipului tău de păr.

De asemenea, produsul de styling este foarte important, în funcţie de rezultatul pe care vrei să îl obţii. Dacă îţi doreşti un păr ondulat care să reziste câteva zile îţi recomand să foloseşti o spumă pentru bucle şi să usuci părul cu difuzorul!

Toate aceste lucruri pot fi puse în valoare tunzând părul în mod regulat. Tunsorile în trepte, având şuviţe de lungimi variate, oferă mişcare buclelor şi un aspect impecabil, spune Alexa Harsan, hairstylist GETTS Hair Studio Incity Residences.

Cum să le obţii:

shutterstock_85261594

◆ Foloseşte şampon şi mască din aceeaşi gamă, potrivită tipului tău de păr. Pentru că îngrijirea scalpului nu trebuie ignorată, foloseşte produse special concepute, cum este gama Head&Shoulders Mostu-rizing Scalp Care: şampon, 12,99 lei, mască, 24,49 lei.

◆ Aplică pe părul ud o spu-mă care defineşte buclele (Boost Bounds, 67 lei, Wella Professionals).

◆ Foloseşte difuzorul pentru a usca părul şi ţine capul în jos pentru ca buclele să prindă contur.

◆ La final, aplică un produs de styling, precum French styling Milk de la Fudge, 110 lei, în saloa-nele Getts.

 Un păr cât mai drept

shutterstock_117777406

„Alegerea modului în care vrei să-ţi îndrepţi părul îţi aparţine, în funcţie de rezultatul dorit. În salon găseşti profesionişti care îndreaptă părul foarte bine din perie, astfel încât nu este necesar să foloseşti placa.

Pentru acasă este important să înveţi să foloseşti peria, alături de un ser protector şi anti-frizz, care netezeşte şi disciplinează părul, iar în cazul în care doreşti să foloseşti placa, asigură-te că respecţi cei câţiva paşi de bază, de mai jos, explică Alexa Harsan, hairstylist GETTS Hair Studio Incity Residences.

Cum să-l obţii:

shutterstock_125904665

◆ La spălare, foloseşte un balsam care să ofere o textură moale părului. Deep Moisture Express Conditioner, de la Londa Professional, 39 lei, hidratează şi oferă strălucire părului, datorită extractelor de miere şi mango.

◆ Descurcă foarte bine părul. Dacă ai părul lung, cel mai bine este să-l împarţi în suviţe şi să te ocupi de fiecare şuviţă pe rând.

◆ Foloseşte un ser protector, precum Fugde Hot Red (75 lei, în saloanele Getts). Acesta protejează termic, având grijă şi de culoarea părului.

◆ Foloseşte placa de păr la nu mai mult de 180 de grade – placa de păr profesională Philips HPS930, 397 lei, are plăci flexibile, din titan, menite să protejeze părul.

„Este foarte important să avem grijă când alegem să ne facem breton. Nu recomand bretonul persoanelor cu părul foarte creţ deoarece va trebui îndreptat zilnic, iar la umiditate se va electriza imediat. În schimb, recomand pe cel drept persoanelor cu fruntea înaltă şi un breton uşor mai lung, sub linia spâncenelor, persoanelor cu trăsături fine, explică Alexa Harsan.

Feminitatea părului scurt

tipa

Tunsorile scurte sunt foarte versatile. O confirmă şi stilistul Getts, Alexa Harsan, care îţi recomandă să încerci, măcar o dată, o tunsoare mai scurtă.

„Este foarte important să te consulţi cu stilistul tău pentru a alege o tunsoare scurtă, potrivită tipului tău de păr şi formei feţei. Tunsorile bob pot fi de mai multe feluri, bob simetric, bob asimetric, bob cu breton, iar pentru toate acestea este necesar să te consulţi cu un specialist.

Tunsoarea băie-ţească o recomand femeilor cu trăsături de copil, faţă mică, trăsături fine, chiar şi trăsături mai pronunţate, dar în cazul acesta tunsoarea să fie foarte stilizată. În funcţie de tunsoarea aleasă, stilistul îţi va recomanda şi un produs de styling uşor de folosit, ce va menţine forma tunsorii.

Cum să-l obţii:

◆ Înainte de a-l usca, aplică uleiul Moroc-canoil Treatment Light, 182 lei (100 ml)

◆ Pentru mai mult volum, usucă-l cu o perie de dimensiuni mari şi foloseşte o spumă precum Styling Delicate Volume, de la SP, 81 lei.

◆ La final, aplică un produs de styling cu factor de fixare, cum este Fugde Membrane Gas, 80 lei, disponibil în saloanele Getts. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Frumusete