Clipe de groază pentru Magda Vasiliu. Ce a pățit băiatul ei din nou?

Clipe de groază pentru Magda Vasiliu. Ce a pățit băiatul ei din nou?

Magda Vasiliu s-a mutat de foarte mulți ani în Italia. Locul nu este ales întâmplător, ci a fost nevoită să meargă la tratament cu fiul ei imediat ce a fost diagnosticat cu cancer.

Fosta prezentatoare de la Prima TV se confruntă acum cu o nouă situație grea: în urma unei căzături, fiul ei a avut un picior fracturat și a avut nevoie de o intervenție chirurgicală. Momentan, cei doi sunt internați, iar perioada de recuperare va fi dificilă pentru fiecare dintre ei.

Pe când avea doar șapte anișori, fiul Magdei Vasiliu a fost diagnosticat cu cancer. Acum, el are 11 ani, iar Italia a devenit noua lui casă. De curând, mama sa a postat un mesaj pe Facebook unde a povestit ultimele clipe de coșmar pe care le-a trăit. Puștiul a căzut de pe bicicletă, și-a rupt piciorul și a fost băgat în operație de urgență.

„Mami, am căzut cu bicicleta, nu-mi mai pot mișca piciorul drept. Vino!' Și m-am dus la casa vecinilor, acolo unde Vlad plecase cu doar o jumătate de ora mai devreme. L am găsit pe jos, cu piciorul drept îndoit în mod nefiresc.

Același picior la care are proteză. Nu știu când am sunat la salvare și nu-mi aduc aminte ce le am spus exact. Știu doar că în cinci minute au fost acolo, l au suit pe targă și am plecat spre spitalul din Viterbo. Acolo ne așteptau deja.. I-au făcut un test covid, apoi l-au adormit și l-au trimis la radiografie.

Rezultatul: fractură de femur. La același picior…Mi se părea ireal. N-avea cum să fie așa. O doctoriță îmi spune: „Aranjăm acum transferul la Roma, la Bambino Gesu. Având în vedere istoricul lui medical e cel mai bine așa. Și atunci mi-a venit în cap ideea cruntă că fractură lui Vlad ar putea fi una patologică. Că boală s-a întors.

Că d-aia se grăbesc să ne trimită la Roma. Am completat mecanic toate documentele posibile…A venit elicopterul și chiar dacă mi era frică de muream de ideea de elicopter, de zbor, m-am așezat cuminte unde mi-au spus și am numărat minutele până la aterizare. 13, în total până la Roma. De aici, cu altă ambulanță, la spital…A intrat în sala, unde i-au făcut o intervenție premergătoare celei care a avut loc joi…

Eram singură, la 3 dimineață în sala de așteptare de lângă blocul operator, sperând să fie bine…Atunci abia am realizat că plecasem în trening, fără ochelari, că n-aveam nicio haina de schimb, că mai aveam 9 la sută baterie, fără încărcător. Lăsasem tv-ul aprins, luminile la fel, animalele nemâncate, totul descuiat…

Au urmat două zile oribile, însă joi, după operație, același medic care l-a operat și acum patru ani, a ieșit din sala și mi a spus că e totul ok. Că fractura a fost urâtă, dar că n-are legătură cu boală, nu e o fractură patologică, ci una traumatică. Și să stau liniștită', a povestit Magda pe Facebook.

Fosta prezentatoare TV de la Prima TV a trecut prin spaima vieții sale când Vlad s-a accidentat la piciorul cu proteză. Cei doi încă sunt internați în spital, însă evoluția puștiului este bună. Cu siguranță, recuperarea va fi grea, însă vor trece cu bine și peste această pățanie.

„Acum așteptăm externarea pentru că evoluția lui Vlad e bună…Cam asta am făcut în ultima săptămâna…Bine măcar că s a făcut primăvară. Și că există oameni fără de care nu m aș fi descurcat zilele astea. Camelia Bordea, de exemplu…

Vor urmă recuperarea, fizioterapia probabil…dar astea nu mă sperie nici pe mine, nici pe Vlad…Ne întoarcem la lacul nostru, la pisici, la căței..Vlad însă deja mi a spus: ' când o să pot, o să merg din nou cu bicicletă. Da mai ușor, așa…', a mai declarat ea.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete