Cleopatra Stratan și Edward Sanda, sărut pătimaș în mașină

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, sărut pătimaș în mașină

Cleopatra Stratan și Edward Sanda nu ratează nici un moment să își arate dragostea ce și-o poartă unul celuilalt. Cei doi postează des pe rețelele de socializare imagini din viața lor de cuplu și împărtășesc cu fanii lor toate evenimentele importante.

Povestea lor de dragoste a început acum mai bine de un an de zile și au ținut ascunsă relație susținând că sunt doar prieteni. Mai târziu și-au oficializat relația și au recunoscut că se iubesc. Deși multă lume nu le-a dat vreo șansă din cauza faptului că o relație la distanță. Acest tip de relație este extrem de greu de menținut, dar cei doi au rezistat, ba mai mult de atât au declarat că vor să se căsătorească anul acesta.

„Dacă pandemia se va opri și totul va funcționa normal, în vara anului 2021 va avea loc nunta noastră, în București, iar luna de miere încă nu ne-am hotărât. Noi ne dorim foarte mult să mergem în Maldive!’, a spus Edward Sanda pentru impact.ro.

Până vor ajunge la altar, cei doi merg împreună peste tot atunci când au ocazia. De curând, au ieșit în oraș, iar în drum spre destinație s-au fotografiat sărutându-se cu foc.

„Pupicu scumpilicios😍💋🥰', a fost mesajul Cleopatrei Stratan din dreptul pozei de pe Instagram.

Fanii au reacționat imediat și le-au făcut o mulțime de complimente și urări: „Sunteți minunați și vă doresc multă sănătate și tot ce vă aduce fericire / Doi oameni frumoși și cu mult bun simț. Două persoane deosebite! / Super tare! Bravo!!! … vă doresc s-o ţineţi tot aşa până la adânci bătrâneţi / Frumoasă poză 😘❤'.

Cleopatra Stratan a fost cerută în căsătorie chiar în ziua în care a devenit majoră.

„Nu mă așteptam chiar astăzi să mă ceară în căsătorie. Așa că pot să spun că a fost o surpriză adevărată. A fost un eveniment foarte special și important pentru noi doi și așa o să rămână toată viața', a povestit Cleopatra Stratan, pentru Libertatea.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
CSID
Descopera.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete