Adela Popescu și Laura Cosoi, vacanțe exotice alături de familiile lor

Adela Popescu

Iarna și-a intrat în drepturi, iar frigul și gerul din ultimele zile i-a determinat pe mulți dintre români să caute o evadare în locuri însorite și mai puțin expuse la noul coronavirus.

Multe dintre vedetele noastre au ales să învingă anotimpul rece din România, relaxându-se pe plajele însorite din Dubai sau Maldive. Decizia aceasta a fost și la îndemâna Adelei Popescu și Laurei Cosoi. Cele două actrițe și-au luat soții și copiii și au plecat să se bucure împreună de soare, dar nu înainte de a se testa pentru Covid-19.

Ele sărbătoresc evenimentele de neuitat din viața lor printr-o vacanță binemeritată.
Laura Cosoi împlinește alături de soțul ei șase ani de la luna de miere, iar Adela Popescu va fi mămică pentru a treia oară, vedeta făcând anunțul chiar în emisiunea „Vorbește Lumea'.

„Vom mai avea un nepoțel. Adică sunt însărcinată. (…) Eram chiar la emisiune și producătoarea mi-a zis: «Ade, ești gravidă. Ai ceva aparte». Am mai primit trei mesaje de la prietene bune care mi-au zis că m-au visat însărcinată. Am zis să fac un test. Noi ne doream acest copil. N-am programat, dar ne-am dorit acest copil. E ceva ce nu pot să explic. Ne împlinește viața de familie', a declarat Adela Popescu.

Prin urmare, acesta poate fi un moment bun de relaxare și bronz pentru Radu Vâlcan și soția sa, având în vedere că o dată cu venirea celui de-al treilea copil timpul lor va fi mult mai limitat și mai încărcat. Cu toate acestea, multe mămici consideră că Maldive nu este o destinație potrivită pentru o graviduță din cauza virusului Zika.

Potrivit site-ului totuldespremame.ro, Maldive face parte din țările în care există riscul să te infectezi cu virusul Zika, alături de Samoa Americană, Barbados, Bolivia, Brazila, Republica Capului Verde, Columbia, Costa Rica, Curaçao, Republica Dominicană, Ecuador, El Salvador, Fiji, Guiana Franceză, Guadalupe, Guatemala, Guyana, Haiti, Honduras, Jamaica, Maldive, Martinica, Mexic, Noua Caledonie, Nicaragua, Panama, Paraguay, Porto Rico, Insula Sfântul Martin, Samoa, Insulele Solomon, Thailanda, Venezuela, Tonga şi Insulele Virgine Americane.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
CSID
Descopera.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete