Cleopatra Stratan a împlinit 17 ani. Mesajul emoționant publicat de tatăl ei

A devenit celebră la doar trei ani datorită piesei Ghiță, iar acum, Cleopatra s-a transformat într-o tânără domnișoară pregătită să cucerească publicul român cu piesele ei.

Cleopatra Stratan a împlinit 17 ani. Mesajul emoționant publicat de tatăl ei

Duminica aceasta, 6 octombrie, fiica lui Pavel Stratan, Cleopatra, a împlinit 17 ani. Cea mai frumoasă urare a venit chiar de la tatăl ei, care a publicat pe Facebook următorul mesaj:

„La mulți ani!!! Scumpa noastră Cleopatra! În fiecare an de ziua ta, ni se pare că ai cea mai frumoasă vârstă!

Așa să fie și de acum înainte! Rămâi așa cum ești: sinceră, frumoasă, cuminte, creativă și cel mai important sănătoasă!

Îți dorim tot binele din lume și să te urmărească succesul oriunde și oricând. Noi te iubim mult de tot și ne mândrim cu tine!”

La doar 17 ani, vârstă la care mulți adolescenți încă se-ntreabă ce carieră vor urma, Cleopatra a ales deja muzica.

Pe pagina ei de Instagram, se descrie astfel: „Sunt o fată sensibilă, emotivă și plină de speranțe.

Dar, pe lângă toate astea, sunt o fată care știe ce vrea, ce poate și care îi sunt limitele. Am încredere în mine și mă simt minunat așa cum sunt!”.

Ce alte pasiuni mai are Cleopatra Stratan?

În februarie 2019, într-un interviu oferit publicației Libertatea pentru femei, Cleopatra mărturisea că, în viitor, se vede departe. „Am scopuri mari pe care vreau să le ating.”

În afară de muzică, pe Cleopatra o mai pasionează make-up-ul, teatrul și produsele handmade.

„De obicei, nu mă atașez de lucruri încât să fiu dependentă, dar, ce-i drept, muzica este cea care mă definește.

De altfel, nu pot trăi în acest moment fără iubire, afecțiune, fericire, familie, zâmbete și artă și fără cățelușa mea, Jessie!”, a încheiat adolescenta.

După ce a debutat cu albumul La vârsta de trei ani și a obținut șase recorduri mondiale, Cleopatra a făcut o pauză pentru a se ocupa de școală și pentru a se bucura de copilărie.

A revenit în muzică în 2017, întâi cu o colaborare cu fratele său, Cezar, și mai apoi cu piesa Te las cu inima, care, în doar 10 zile, a atins pragul de 5 milioane de vizualizări.

Foto: Instagram

Citește și: 

Motivul pentru care Veta Biriș a trebuit să se dezbrace de rochia de mireasă și să-și dea jos coronița de pe cap înainte de a intra în biserică, în ziua nunții

James Middleton, fratele ducesei de Cambridge, s-a logodit cu iubita lui Alizee Thenevet! Cu ce se ocupă tânăra născută în Franța?

Ce familie frumoasă are Cristi Chivu! Cu cine seamănă fiicele fostului fotbalist? Ce mari au crescut Natalia și Anastasia!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete