Cătălin Botezatu, prima reacție după ce a fost înlocuit cu Tibi Clenci la „Bravo, ai stil!”: „Să fie cel puțin pe jumătate la fel de dur ca mine”

Cătălin Botezatu s-a retras de la „Bravo, ai stil'. A declarat că se dedică altor proiecte, tot la Kanal D. Celebrul creator de modă a avut și un mesaj pentru juratul care l-a înlocuit în emisiune, pentru Tibi Clenci. Iată ce i-a spus fotografului.

tibi clenci jurat bravo ai stilSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

 

„Îi doresc succes noului jurat, îi doresc să fie cel puțin pe jumătate la fel de dur și de exigent ca mine, să taie în carne vie. Fetele trebuie să iasă în evidență prin personalitate și prin partea lor de creație', a transmis Cătălin Botezatu potrivit  impact-playtech.ro.

„Le știu pe toate, dar, dintre toate, Carmen Negoiță pare o concurentă de temut. Așa că, fetelor, păzea la Carmen Negoiță! Dacă aș fi rămas în competiție aș fi fost mult mai dur cu Anda Adam, cu toate, pentru că le cunosc foarte bine și aș fi scos untul din ele, aș fi fost de 100 de ori mai dur ca până acum. Le doresc succes concurentelor și juraților!', a mai declarat celebrul designer.

Tibi Clenci, jurat la „Bravo, ai stil'

În acest sezon, la masa membrilor juriului, alături de Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu, se va afla un creativ al industriei de fashion internaționale și unul dintre cei mai apreciați fotografi ai momentului: Tibi Clenci. Cu o experiență vastă in domeniul artei vizuale, considerat cel mai renumit fotograf de modă și creative director român, Tibi Clenci a cunoscut un uriaș succes internațional.

A colaborat cu cele mai mari case de modă din lume, precum Chanel, Dior, Louis Vuitton, a realizat pictoriale inspiraționale publicații glamour din tară și din afara ei, și a creat identități de brand pentru numeroase companii. Fotografiile dar și viziunea lui Tibi Clenci se regăsesc pe copertele și în paginile unor reviste de top precum Vogue Japonia, Vogue Taiwan, Vogue Arabia, Marie Claire America Latina, Marie Claire Turcia, Elle Franta, Elle Germania, In Style Rusia, GQ Spania, GQ Brazilia, acestea fiind doar câteva titluri din suita impresionantă de publicații internationale pentru care a lucrat celebrul fotograf.

Tibi Clenci a fost directorul de creație pentru Vogue Taiwan, Vogue Arabia si Daily Telegraph – ediția Fashion. A primit de-a lungul anilor trei trofee Elle Style Awards pentru Cel mai bun fotograf din România, ceea ce îi asigura un loc bine meritat pe „Hall Of Fame', în cadrul Elle International. Tibi Clenci se află într-o permanentă căutare a esenței umane, iar acest lucru se simte în fiecare cadru surprins, în fiecare poveste spusă atât de frumos prin intermediul magiei aparatului de fotografiat.

Dincolo de imaginea în sine, suprinsă de aparatul foto, a știut întotdeauna să spună o poveste, să contextualizeze, iar în creațiile sale se insinuează mereu un fel de magică baghetă regizorală.

„Ma animă în permanență dorința de a cunoaște oamenii și de a scoate în evidență cele mai profunde trăiri ale lor, sunt inspirat de povești și de interacțiunea cu oamenii', spune Tibi Clenci despre acea energie care îl face atat de creativ în abordările sale artistice. „Ca jurat la , voi fi un artist în căutarea muzei, a acelei persoane care reușește să inspire, să se transpună în poveste asemeni unei actrițe care, atunci când îmbracă hainele personajului, reușește să îi imbrățișeze și caracterul', adaugă Tibi Clenci despre modul în care își percepe misiunea de la masa Juriului.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete