Claudia Pavel, dezvăluiri despre perioada sarcinii. Uite câte kilograme s-a îngrășat și cum se descurcă în postura de mamă

CONȚINUT VIDEO AVANTAJE

După ce a fost plecată din țară o perioadă de timp, Claudia Pavel s-a întors cu forțe proaspete și cu noi proiecte muzicale.

În perioada în care a fost plecată în America, Claudia Pavel a devenit mama unui băiețel, Noah, care îi acaparează toată atenția. Deși a avut o sarcină ușoară, care nu i-a cauzat neplăceri, Claudia Pavel nu a scăpat fără să acumuleze câteva kilograme în plus. Fiind foarte slabă, vedeta a dezvăluit în premieră pentru Revista Avantaje că a acumulat 20 de kilograme în timpul sarcinii și că încearcă prin sport și un regim echilibrat să revină la forma de dinainte de sarcină.

Cum a fost perioada sarcinii pentru Claudia Pavel?

Cât timp a fost însărcinată, Claudia Pavel nu s-a abținut de la nimic și a mâncat tot ce a poftit. “Am vrut lactate și am poftit la mâncarea mea preferată de când eram mică, adică ochiuri cu cartofi prăjiți și brânză rasă deasupra, la roșii cu brânză, la mâncărurile mele favorite de când eram mică, la pizza margherita, eclere. Am încercat să mănânc cât mai organic și să-mi cumpăr mâncarea din locurile cele mai sănătoase. Eram în Statele Unite și nu era foarte dificil să îmi cumpăr mâncare sănătoasă, de bună calitate, dar kilogramele s-au pus. Am avut o sarcină foarte ușoară, cea mai frumoasă sarcină din lume, am avut mai multă energie și am fost mai fericită ca niciodată în viața mea. Cât am fost gravidă, eu nu am știut ce-i aia oboseală. M-am simțit extraordinar, nu am simțit nicio secundă că am vreo greutate”, a spus Claudia Pavel.

Claudia Pavel reușește să își împartă timpul astfel încât să se ocupe de creșterea micuțului Noah, dar în paralel să lanseze și noi proiecte în plan muzical.   “Am știut întotdeauna că ce pot face și nu îi va afecta programul voi face și ce nu, nu. Așa că sunt pusă în situația în care refuz destul de multe joburi, mai ales cele în care ar trebui să plec de lângă el. Nu accept decât concerte în care plec câteva ore și mă întorc acasă sau emisiuni, ședințe foto”, a spus Claudia Pavel.

Urmărește materialul video pentru a vedea interviul cu Claudia Pavel.

Foto: captură video

Citește și:

Agentul Cooper din Twin Peaks, după 25 de ani

Interviu cu Bogdan Nicolai: 'Sunt un copil bătrân'

La 48 de ani, arată ca la 30! Maria Buză și-a dezvăluit secretele de înfrumusețare

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete