Sînziana Sooper, dezvăluiri emoționante despre sarcina sa

Sînziana Sooper, dezvăluiri emoționante despre sarcina sa

Sînziana Maria Iacob sau Sînziana Sooper, după cum o cunosc internauții, urmează să devină mămică anul acesta. Frumoasa bloggeriță a fugit de vremea capricioasă din România și se relaxează alături de soțul ei, Alexandru Iacob, într-o vacanță exotică în Maldive.

Cei doi nu sunt singuri ca doi porumbei, ci petrec clipe frumoase împreună cu Ioana Grama, Sânziana Negru și mulți alți prieteni. La sfârșitul anului trecut, cunoscuta influenceriță a făcut marele anunț că vor deveni părinți, iar de la mare depărtare de casă a anunțat și sexul copilașului.

Așa cum și-a obișnuit fanii, vestea a fost dată printr-o postare făcută pe contul său de Instagram. Iar ineditul mesajului a fost imaginea acesteia în care apărea nud pe plaja oceanului, fiind acoperită de o imesă fundă albastră. Fotografia a fost însoțită de mesajul „„It`s a boy'.

Sînziana Sooper formează un cuplu cu Alexandru Iacob de foarte mulți ani, iar în noiembrie 2019, aceasta a primit un inel superb de logodnă, iar cererea în căsătorie a fost extrem de emoționantă.

„Am spus da, cu toată inima. 💛 Când două suflete pereche se întâlnesc, nu ies scântei, ci doar se așterne o pace incredibilă care pune toate lucrurile în ordine, care-ți pune lumina vindecătoare pe toate gândurile, fricile, neputințele si te face să înflorești, să evoluezi, să devii cea mai bună versiune a ta, să devii conștient de tot ce e mai frumos în tine', a scris bloggerița pe Instagram la acea vreme.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
CSID
Descopera.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete