Claudia Pătrășcanu, nou scandal cu Gabi Bălădău pentru copiii lor. Au ajuns iar în instanță: „Nu pot să înțeleg, pur și simplu nu a vrut”

Claudia Pătrășcanu e din nou în scandal cu Gabi Bădălău, care nu a fost de acord ca vedeta să plece în vacanță în străinătate cu copiii lor. Astfel, cântăreața a fost nevoită să facă o cerere în instanță, care a costat-o peste 1.000 de euro.

Deși au divorțat și au stabilit custodie comună pentru copiii lor, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău nu reușesc să aibă o relație bună. Ea vrea să plece cu copiii în străinătate, el nu e de acord. „La noi e greu să semneze hârtiile. Ca să pot pleca cu copiii undeva, trebuie să fac ordonanță în instanță. Dacă el nu poate ieși, acum toată lumea trebuie să rămână în țară. În vacanța de toamnă vreau să-i duc la Dysneyland, iar de ziua lui Gabriel, pe 25 noiembrie, la Istanbul.

Va fi în week-end, facem doar 45 de minute cu avionul din Constanța. Și am făcut cerere în instanță, pentru că nu a vrut să-mi dea, de comun acord, prin notar, procura. Nu pot să înțeleg, pur și simplu nu a vrut. Nu s-a prezentat când a fost citat. Eu vreau să-i duc pe copiii noștri în vacanță, nu pe copiii mei. Va veni sper și momentul în care va exista înțelegere. Dacă asta a fost decizia lui, ce pot spune. Înseamnă că nu-și dorește ca copiii noștri să meargă la Dysneyland. Nu primesc acordul lui decât târâtă prin instanță', a declarat Claudia Pătrășcanu pentru cancan.ro.

Pe lângă timpul pe care l-a piedut, Claudia Pătrășcanu spune că a pierdut și alți bani în instanță, cu noile cereri. „Se pierd bani pe care i-aș putea cheltui cu copiii. Pentru o ordonanță se duc cam 600 euro. Actele, munca avocaților, notificările. Prima oară i-am făcut notificarea prin notariat, el nu s-a prezentat', a mai zis ea.

claudia-patrascanu-si-baietii-sai-1SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 6)

„De când el nu poate ieși din țară, zici că parcă copiii noștri au vreo vină'

De luni de zile, Gabi Bădălău e anchetat de poliție și nu poate părăsi țara. „Îmi dă procura după cum are el chef, după cum plouă și bate vântul. El acum își dorește să plece cu ei în vacanță și mi-a cerut procură. Dar atâta timp cât instanța a considerat că nu are dreptul să iasă din țară, cum pot face eu asta?

El vrea să trec practic peste decizia judecătorească. Și pentru că eu nu vreau, n-am cum să fac asta, el mă forțează, pune presiune. I-am zis că-mi voi da acordul în momentul în care i se ridică interdicția, să am siguranța copiilor. I-am dat mereu. Și când a fost ziua maică-sii, a plecat cu ei în Dubai. Tot timpul am fost de acord, am trecut de securea războiului.

Dar de când el nu poate ieși din țară, zici că parcă copiii noștri au vreo vină. El consideră ca și copiii să stea reținuți. Spre fericirea mea, eu nu am ncio problemă, vreau să-i scot pe copiii noștri. Am mai ieșit cu ei. Eu chiar dacă i dau acum procură, nu-l ajută cu nimic. Dar eu nu pot încălca niște reguli, cum să iasă cu copiii, dacă nu are acordul instanței. I-am transmis că atunci când totul va fi în regulă, i-o dau. Cred că acesta e motivul pentru care el nu vrea, îmi pare rău că nu am acordul lui, să simtă și copiii că și tati se bucură de vacanța lor. Eu nu-mi pot face probleme singură. Trebuie să respectăm legea. Anul trecut am plecat în patru vacanțe cu copiii, dar acum, pur și simplu nu vrea. Nu putem trăi așa, nu toți suntem sub control judiciar', a adăugat aceasta.

A apărut ediția de septembrie a revistei Avantaje

Septembrie este o lună ca o bornă de hotar, este luna ce deschide ușa toamnei, cu vreme schimbătoare, capricioasă dar, probabil, așteptate de mulți, stropi binecuvântați de ploaie. Începem toamna în forță, dărâmăm mituri și învățăm de la specialiști să ne ferim de capcane și pericole care ne pot pune sănătatea sub imperiul riscului.

E important pentru sănătatea ta să știi ce este colesterolul, când devine periculos și cum îl poți menține între valori normale. Este prietenul și, în același timp, dușmanul nostru. Prieten, pentru că este indispensabil bunei funcționări a organismului; dușman, pentru ca se depune pe arterele noastre, ajungând să le obtureze.

Ce efecte are Sindromul Instagram? „Imaginea perfectă, dar falsă, lipsită de o poveste, nu poate construi o familie, pentru că nu poate stârni în bărbat decât dorințe sexuale ce se consumă mult prea repede – Psiholog Constantin Cornea

Fenomenul de ghosting afectează din ce în ce mai mulți oameni, și, cel mai adesea, își are rădăcinile în insecuritățile și problemele celui care fuge, nu în comportamentul celui părăsit.

Interviu în exclusivitate:

Prof. Dr. Gheorghe Peltecu, specialist în obstetrică-ginecologie: Excesul operațiilor cezariene fără o indicație medicală a început să își arate efectele nocive

Află mai multe din ediția print Avantaje septembrie:: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete