Claudia Pătrășcanu, mamă eroină! De unde găsește puterea de a-l înfrunta pe Gabi Bădălău?

Claudia Pătrășcanu, mamă eroină! De unde găsește puterea de a-l înfrunta pe Gabi Bădălău?

Claudia Pătrășcanu duce o luptă extrem de grea cu Gabi Bădălău, pentru custodia celor doi copii. De curând, artista a mărturisit cât de greu îi este din cauza problemelor pe care i le creează fostul soț și că se gândește serios să ceară în instanță custodia totală a băieților, Nicholas și Gabriel.

În urmă cu doi ani, vedeta și fiului fostului senator PSD s-au despărțit și tot de atunci, Claudia își crește singură băieții. Divorțul nu s-a încheiat, iar fosta membră a trupei Exotic este de părere că acest lucru este amânat intenționat.

Deși este într-o continuă dispută cu tatăl băieților, ea își dedică majoritatea timpului creșterii și educației lor, mai ales că pandemia i-a dat peste cap o mulțime de planuri pe care le avea.

De curând, Claudia Pătrășcanu a mers cu cei doi băieți în vârstă de 6, respectiv 4 ani să se plimbe pe faleza Mării Negre, au vizitat Cazinoul din Constanța și acvariul.

„Este un părinte iresponsabil și s-a dovedit lucrul ăsta, se vede. Mi-aș fi dorit ca acești copii să nu aibe nevoie de nimic, să mi-i cresc singură așa cum știu eu, dar nu se poate că nici eu nu sunt în măsură să le iau dreptul copiilor, juridic vorbind. (…). Nu vreau să îmi pierd copiii din mână, nu vreau să li se întâmple ceva. Aud mâine, poimâine că fuge din țară (…). E posibil să cer custodia exclusivă a copiilor', a declarat îndrăgita artistă când a fost invitată la emisiunea lui Cătălin Măruță.

Tot atunci,Gabi Bădălău a declarat că îi va face acesteia pe plac și va merge să își facă testul anti-drog cerut de Claudia în mod public, acuzându-l că folosește substanțe interzise.

„Cum ajung în România promit să merg direct la IML și la o clinică privată să fac testul anti-drog. Nu am nici o problemă să fac acest test. Soția mea face tot circul ăsta cu testul, tot insistă să-l fac, asta după ce în instanță doamna președintă a refuzat acest test. Dar eu o să-l fac, promit, să se termine cu tot circul ei’, a declarat Gabi Bădălău, în direct, prin telefon, la emisiunea „La Măruță'.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete