Gabi Bădălău luptă dur cu Claudia Pătrășcanu pentru custodia copiilor: „Ea nu e o mamă cum trebuie”

Claudia Pătrășcanu, Gabi Bădălău și fiii lor

După ultimul termen al procesului de divorț, Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu continuă lupta pentru stabilirea custodiei băieților lor. Invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, Gabi Bădălău a rupt tăcerea și a explicat de ce le-ar fi mai bine copiilor lângă el.

Mediatizatul divorț dintre cei doi a luat amploare și mai mult atunci când Claudia Pătrășcanu i-a cerut în mod public fostului soț să facă un test anti-drog. Aceasta susține că tatăl copiilor consumă substanțe interzise, iar atunci când îi vizitează se află sub influența acestora.

Datorită influenței pe care o are familia lui Gabi Bădălău, fosta colegă a Andreei Bănică și a Juliei Chelaru i-a cerut acestuia să facă testul la IML, nu la o clinică privată unde ar putea să schimbe rezultatele.

„Cum ajung în România promit să merg direct la IML și la o clinică privată să fac testul anti-drog. Nu am nici o problemă să fac acest test. Soția mea face tot circul ăsta cu testul, tot insistă să-l fac, asta după ce în instanță doamna președintă a refuzat acest test. Dar eu o să-l fac, promit, să se termine cu tot circul ei', a declarat Gabi Bădălău, în direct, prin telefon, la emisiunea „La Măruță'.

Procesul de custodie durează de un an și patru luni, însă instanța i-a oferit dreptul lui Gabi Bădălău să își vadă băieții două week-enduri pe lună. El luptă în continuare pentru că își vrea copiii două săptămâni pe lună.

„Eu îmi doresc o educație, un viitor bun pentru copiii noștri, îmi doresc să se liniștească și Claudia, pentru că o ține cu circul ei de doi ani. Mergem în instanță, eu voi respecta decizia instanței. Eu sunt convins că băieții noștri au un viitor mai bun lângă mine și langă familia mea. Asta nu înseamnă ca ea nu e o mamă cum trebuie. Nu vreau să intru în jocul ei și aberațiile ei de pe Facebook', a mai declarat fiul politicianului Niculae Bădălău.

În presă au apărut zvonuri despre o posibilă relație a Biancăi Drăgușanu cu Gabi Bădălău. la fel ca Bianca, fostul soț al Claudiei Pătrășcanu a petrecut noaptea dintre ani în Dubai.

„În Dubai e jumătate de București, hai să fim serioși. Nu știu la ce hotel stă Bianca, m-am întâlnit cu ea întâmplător, așa cum m-am văzut și cu Denisa de la Bambi. Sunt prieten cu Bianca, avem o relație civilizată', a mai mărturisit Gabi Bădălău.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete