Claudia Pătrășcanu, epuizată de „războiul” cu Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu

Claudia Pătrășcanu duce o luptă extrem de grea cu Gabi Bădălău, pentru custodia celor doi copii. De curând, artista a mărturisit cât de greu îi este din cauza problemelor pe care i le creează fostul soț și că se gândește serios să ceară în instanță custodia totală a băieților, Nicholas și Gabriel.

Deși este într-o continuă dispută cu tatăl băieților, ea își dedică majoritatea timpului creșterii și educației lor, mai ales că pandemia i-a dat peste cap o mulțime de planuri pe care le avea. Claudia Pătrășcanu este dispusă să ofere mai multe detalii pentru a elucida ceea ce se întâmplă cu adevărat între ea și Gabi Bădălău.

„Nu contează câta lume crede în povestea mea, nu vreau mila nimănui, nici ajutorul financiar al nimănui, nici sa văd oameni care își dau cu părerea când nimeni nu știe ce am trăit eu in toți acești ani de căsnicie, dar atâta timp cât am două picioare, două mâini, coloana vertebrală, demnitate și iubire necondiționată ptr copiii mei, pot face orice singură pentru ei, exact cum am făcut și până acum.

O fi el Gabi Bădălău, dar eu sunt Claudia Pătrășcanu, mama copiilor lui ptr care eu lupt. Lupt ptr educația lor, ptr drepturile lor și pentru ca ei să crească lângă mama, căci tatăl' ați văzut cât timp are el ptr ei?! Sprijin toate mamele singure, mame aruncate in stradă, abuzate emoțional, batjocorite, mame care dau viață unor copii trimiși de Dumnezeu.

Sunt și tați care știu să-și facă rolul acesta foarte bine, tați impecabili, tați responsabili… și ca să-l citez pe GB cu adevărat… căci șmecheria nu sta în a-ți neglija familia, copiii, ai batjocori, ci sta în alte lucruri.

Gabi Bădălău… un șmecher adevărat, căci tot spui că tu ești șmecher și marele milionar, nu face niciodată în viața asta ceea ce tu ai făcut propriilor tăi copii ptr a te răzbuna pe mine, mama lor! Nu știu ce va decide instanța, dar știu că, copiii noștri șmechere' vor fi mândri de mine! (…) Dragile mele mame, femei, vă susțin și nu uitați că nu sunteți singure pe lume… În spatele fiecărui copil, stă o mama puternică!', a scris Claudia Pătrășcanu pe contul său de Instagram.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
CSID
Descopera.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete