Claudia Pătrășcanu e datoare la Bianca Drăgușanu. Câți bani ar urma să îi dea, în urma procesului: „Vedem cum va dori să achite”

Claudia Pătrășcanu e datoare la Bianca Drăgușanu. Cele două vedete au avut un proces, iar Claudia Pătrășcanu l-a pierdut, așa că aceasta ar urma să îi achite blondei mii de lei.

În urmă cu câteva luni, Bianca Drăgușanu i-a deschis proces Claudiei Pătrășcanu pentru defăimare. Prezentatoarea a și câștigat, iar apoi i-a deschis altul. Acum, avocata Biancăi Drăgușanu a dezvăluit ce se întâmplă în cazul dosarelor.

„Așa cum v-am mai zis în câteva rânduri, este vorba despre două procese distincte. Și anume: ordonanța presedentiala, care a fost soluționată în mod definitiv, în sensul că a fost obligată doamna Pătrășcanu să nu mai profeseze injurii sau amenințări sau cuvinte denigratoare sau orice altă natură, care puteau aduce prejudicii de imagine clientei mele. Iar în acest sens, dânsa trebuie să respecte hotărârea judecătorească. Orice nerespectare a hotărârii judecătorești duce la comiterea acelei infracțiuni care se numește: nerespectarea hotărârilor judecătorești.

Ca urmare a pierderii procesului, orice parte care pierde procesul, va fi obligată, la cererea pârtii care a câștigat, să plătească cheltuielile de judecată , și anume; onorariile de avocat, taxa de timbru și orice alte cheltuieli a mai efectuat în cadrul dosarului respectiv', a declarat Amel Mocanu, avocata Biancăi Drăgușanu la Antena Stars, pentru spynews.ro.

claudia-patrascanu-proces-bianca-dragusanu-5SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Totodată, avocata a explicat că Bianca Drăgușanu așteaptă pronunțarea instanței pentru ca artista Claudia Pătrășcanu să plătească cheltuielile de judecată. „Noi am investit în instanța de judecată în acest moment, cu o cerere, cu privire la cheltuielile de judecată, și anume, onorariu avocat, care este de 8330 de lei.

Acum așteptăm să se judece și instanța să o oblige pe pârâta să achite aceste daune. Vedem cum va ori să achite doamna Patrășcanu aceste cheltuieli. Fie de bunăvoie, fie vom recurge la executarea silită a acesteia.', a mai precizat avocata.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, mai 2023:

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje. Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi. 

Iată o mică parte din cuprinsul ediției:

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. 
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete