Cristina Cioran, în lacrimi la TV. Ce spune despre despărțirea de tatăl fetiței sale: „Ca un cancer galopant”

Cristina Cioran și Alexandru Dobrescu s-au despărțit în urmă cu câteva luni. Vedeta a izbucnit în lacrimi în cadrul unui interviu la Antena Stars când a vorbit despre tatăl fetiței sale.

Cristina Cioran a povestit că nu știe ce s-a întâmplat cu fostul ei iubit, pentru că situația dintre ei s-a schimbat radical într-o clipă. Relația lor mergea din ce în ce mai rău, astfel că au decis să se despartă.

„Totul era în regulă și dintr-odată ceva s-a întâmplat, ceva s-a schimbat, ceva s-a deteriorat, ceva a plesnit. Despărțirea asta nu a fost anunțată, ci pur și simplu au fost niște semne că lucrurile nu mai merg bine și la revedere. Deja mergeau din rău în mai rău, ca un cancer galopant, ca o tumoare malignă, care stătea să pocnească', a mărturisit actrița, potrivit Spynews.ro.

În ultima perioadă, neînțelegerile erau tot mai dese și au decis să se despartă. Chiar dacă a încercat să își salveze relația, Cristina Cioran și-a dat seama că povestea lor de dragoste nu va mai avea niciun viitor.

„Mi-a fost greu să iau o decizie, să fiu categorică. Eu am încercat tot ce este omenește posibil și mi-am dat seama că n-are sens să mai încerc, că lucrurile nu se vor repara. Poate că mi-am dat seama prea târziu, poate că trebuia de la primele semne să zic stop, dar eu sunt foarte îngăduitoare, tolerantă, răbdătoare', a mai adăugat ea.

cristina-cioran-si-alex-dobrescu-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Cristina Cioran a mărturisit că Alexandru Dobrescu a încercat de mai multe ori să o convingă să se împace cu el. Cu lacrimi în ochi, vedeta a spus că nu mai este nicio cale de împăcare și că decizia a fost deja luată.

„A încercat de multe ori să mă oprească, până când și-a dat seama că nu mai are sens, dar nu mă putea întoarce nimeni și nimic înapoi. S-a ajuns la niște certuri complet degeaba și când se ajunge la nimic îți dai seama că e gata. Bineînțeles, sunt și alte multe detalii pe care nu le pot discuta, dar s-a dus. A fost greu, dar a trecut. Faptul că el își dorește să ne împăcăm, e prea târziu', a dezvăluit Cristina Cioran.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete