Cititoarea de pe coperta Revistei Avantaje!

Vezi pozele

Pe Catalina Biholar am întâlnit-o la evenimentul „Femei de succes. Performanţă la superlativ“, care a reunit cele mai apreciate doamne din Suceava, când oraşul şi-a premiat femeile care fac ca aceasta comunitate sa fie una foarte activa şi implicată.

Aici mai tot timpul se întâmplă câte ceva – se lanseaza cărţi, se vernisează expoziţii, se derulează programe de excelenţă în educaţia elevilor de gimnaziu şi liceu, se organizează evenimente caritabile, iar femeile de afaceri, organizate într-un patronat puternic, se implică în susţinerea persoanelor defavorizate din întreg judeţul, cu mult înainte ca responsabilitatea socială să fie un concept atât de invocat în Capitală.

Şi pentru că am întâlnit atâtea femei frumoase şi deştepte, am organizat ad hoc şi un casting pentru copertă – iar premianta este chiar protagonista acestei coperţi!

Catalina era prezentatoarea evenimentului de la Suceava şi nici nu bănuiam că un jurnalist cu atâta experienţă în audio-vizual (este redactor-şef la televiziunea Intermedia Suceava şi corespondent Prima TV) are doar
26 de ani.

A acceptat imediat invitaţia noastră de a poza pentru coperta şi pentru că era atât de dezinvoltă şi naturală în faţa aparatului, am încropit un mini editorial de modă pe care să vi-l arătăm şi vouă, ca să ne credeţi pe cuvânt.

Uimită de cât de bine pozează, am întrebat-o pe Cătalina dacă a mai lucrat în modelling. „Nici vorbă!“, a spus ea, lucrez în presa de la 17 de ani şi nu am avut timp pentru aşa ceva.

Am o profesie care-mi place foarte mult şi care mă ajută să nu mă plictisesc, pentru că nici o zi nu seamănă cu cealaltă, dar nici nu îmi lasă mult timp pentru viaţa personală sau alte hobbyuri, aşa că nu s-a pus vreodată problema de a face modelling, nici măcar de plăcere.“ Şi, totuşi, parcă e făcută pentru asta, nu-i aşa? Are o atitudine de fotomodel profesionist!

Şi tu poţi fi pe copertă!

Dacă te-a inspirat povestea Cătălinei, înscrie-te şi tu în campania „Şi tu meriţi să fii pe copertă!” . Fii tu prima cea care crede în tine. Trimite o scrisoare de prezentare însoţită de fotografii (portret şi în picioare) pe e-mail, la adresa avantaje@ringier.ro sau înscrie-te pe site-ul www.avantaje.ro în spaţiul rezervat campaniei „Şi tu poţi fi pe copertă!”

Cum a fost la şedinţa foto pentru copertă!

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Povesti adevarate