Ciprian Tudosă, fotografia șocantă din spatele medaliei de argint cucerită la Jocurile Olimpice 2020

La Jocurile Olimpice 2020, Ciprian Tudosă și Marius Cozmiuc au reușit să aducă pentru România a doua medalie olimpică de argint la canotaj și a treia a delegației noastre la Tokyo. Suntem mândri de ei, iar când vedem dovezi atât de dureroase ale muncii lor pentru a ajunge la această uriașă performanță nu ne rămâne decât să ne înclinăm în fața lor cu cel mai mare respect.

Ciprian Tudosă și Marius Cozmiuc au încheiat cursa pe locul al doilea, fiind cronometrați cu timpul de 6 minute, 16 secunde 58//100, potrivit prosport.ro. Medaliile de aur au fost cucerite de frații croați Sinkovic. Podiumul a fost completat de echipajul Danemarcei.

Canotorii români s-au pregătit timp de 10 luni pe lacul Piediluco din Regiunea Umbria, Italia. În luna decembrie 2020, Ciprian Tudosă a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie care i-a lăsat pe fani fără cuvinte. Acesta le-a arătat internauților cum arată palmele sale după un antrenament intens.

„Așa arată palmele mele după 24 km de vâslit. Dar… fotbalul este un sport mai interesant… mai „periculos'. Cum am făcut-o și până acum, alături de colegii mei din Loturile Olimpice de Canotaj Masculin și Felinin muncim pentru a duce România, acolo sus, pe cea mai înaltă treaptă a podiumului', a scris Ciprian Tudosă în urmă cu șapte luni.

Din dorința de a sublinia eforturile și sacrificiile pe care le fac sportivii români prezenți la JO 2020, CSA Steaua a preluat fotografia din decembrie a lui Ciprian și a transmis un mesaj emoționant proaspătului vice-campion olimpic.

„Așa arată palmele unui canotor de aur, dupa 24 km de vâslit! ???? Ale cui sunt ele?! Ați ghicit… sunt ale lui Ciprian Tudosă! Suntem mândri de tine, Ciprian! Mulțumim pentru tot ceea ce faci și pentru că ne umpli sufletul de bucurie, de fiecare dată când urci pe podiumurile internaționale!', a fost mesajul transmis de CSA Steaua.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete