Ciprian Marica vrea să plece definitiv din România cu familia: „Mă gândesc să-i protejez cumva pe copiii mei”

În vârstă de 36 de ani, Ciprian Marica are o relație cu Ioana Marcu, alături de care are doi copii. Despre micuții lui a vorbit acum, se gândește să plece din România pentru ei, să le ofere un viitor mai bun.

Ciprian Marica i-a povestit lui Ameri Nasrin în cadrul podcast-ului acesteia, „Ameritat cu Nasrin', că toate problemele și reacțiile oamenilor din ultima perioadă l-au determinat să ia în calcul să părăsească România, scrie Libertatea.

„Dacă aș da timpul înapoi, n-aș mai investi în România. N-am timp de regrete, sunt mulțumit cu ceea ce am realizat. Tata m-a învățat de mic valoarea banului, deși nu am avut niciodată presiunea financiară. M-a ambiționat să fac carieră, să demonstrez cu living-room și bar în casă! Cum i-a zis Ionuț Chirilă tatei: «Băi, i-ai dat mai mult lui fi-tu decât am eu în buzunar!». Zicea că nu-mi găsesc motivația. Iar eu mă întorceam cu banii acasă și-i dădeam tatei înapoi. Voiam să demonstrez că nu stau pe banii părinților, ci pot eu să-i fac, am vrut să arăt că sunt capabil. Aș minți să spun că m-am modelat singur, am avut nevoie de oameni, de mentori, care să mă sprijine', a relatat Ciprian.

ciprian-marica-vrea-sa-plece-din-romania-6SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

„Poate ei ar avea un viitor afară'

„Prețul succesului e invidia, trebuie să ți-o asumi. Poate la început de carieră mă afecta, apoi nu. Mă interesa foarte mult părerea oamenilor. Nu-i poți mulțumi pe toți. Mă gândesc să-i protejez cumva pe copiii mei și poate pentru ei e mai bine să plecăm din România.

Faptul că ești persoană publică are avantaje și dezavantaje. Poate că ei ar putea avea un viitor afară. Inevitabil, mă gândesc că-i va afecta. Iau în calcul ca ei să plece din România de la o vârstă fragedă, pentru a fi departe de tot ceea ce înseamnă România! Pentru ei trebuie să iau cea mai bună decizie, nu vreau copiii mei să sufere', a mai spus el.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete