Nicole Cherry s-a căsătorit civil și și-a botezat fetița. La evenimentul de lux vedeta a purtat două rochii spectaculoase

Ieri, 19 mai, Nicole Cherry și Florin Popa, iubitul ei, și-au unit destinele în fața Ofițerului Stării Civile. Totodată, ei au făcut și botezul fiicei lor Anastasia.

Pregătirile pentru eveniment au început încă de la ora 10.00. La Nicole Cherry acasă au ajuns make-up artistul și hairstylist-ul, cei care s-au ocupat de vedetă. Au machiat-o atent, au coafat-o pentru marea zi din familia lor.

Rochia era deja gata. O creație albă, cu pene în partea de sus a îmbrăcat Nicole Cherry. A fost creată de designerul Cristina Săvulescu. Vedeta s-a asortat cu ținuta fetiței sale, care a purtat o rochie albă și pantofiori cu cristale și cu inițiala ei. Ulterior, la petrecere, vedeta s-a schimbat în a doua rochie, una alba, decoltată și decupată pe picior de la brand-ul Loulou.

După ce au spus DA la Starea Civilă, Nicole Cherry și Florin Popa s-au îndreptat spre biserică pentru creștinarea fetiței lor. Anastasia a fost botezată.

nicole-cherry-a-facut-botezul-fetitei-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 7

Petrecere de lux pentru fetița lui Nicole Cherry

După ceremonia de la biserică, Nicole Cherry, Florin Popa, familia, apropiații și familia s-au îndreptat spre localul de lux unde a avut loc evenimentul. Decoruri spectaculoase, flori pe toate mesele, preparate speciale, de toate acestea s-au bucurat invitații de la petrecere.

Atmosfera a fost întreținută de artiștii în vogă, de Andra, Carmen Chindriș cu Taraful Rutenilor și de Damian Drăghici.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete