Anunțul făcut de Laura Cosoi despre al patrulea copil: „Nu m-am gândit la un băiețel, dar Cosmin și-a dorit”

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean au împreună trei fetițe superbe, însă soțul actriței și-ar fi dorit să aibă și un băiat. Ce spune vedeta despre un al patrulea copil.

Laura Cosoi a vorbit recent despre posibilitatea de a avea un al patrulea copil, în ciuda faptului că are deja trei fetițe. Într-un interviu, actrița a mărturisit că este deschisă la ideea de a avea un alt copil și că își dorește să aibă o familie numeroasă.

Ea a subliniat că este important să ai oameni dragi în jurul tău și că fiecare copil aduce o bucurie și o experiență unică în viață. Laura Cosoi a vorbit de-a lungul timpului și despre provocările pe care le implică creșterea a trei copii mici, precum și despre modul în care reușește să își gestioneze timpul și să își împartă atenția între familie și cariera sa.

Fanii au fost încântați să vadă că Laura este o mamă dedicată și că își dorește să își extindă familia. Mulți au lăudat-o pentru curajul de a face față provocărilor și de a-și urma visurile.

„Este un vis să fiu mamă de trei fete. Nu îmi imaginam că aș putea să trăiesc așa emoții, să am o viață așa de plină și de binecuvântată, dar totodată mi se întâmplă și atunci mă bucur și nu contenesc să mulțumesc. Eu sigur nu m-am gândit la un băiețel, dar Cosmin și-a dorit, încă de la primul copil, să fie și un băiețel, la un moment dat. Există și ideea aceasta lui Cosmin, că nu poți să îți dorești ceva ce nu poți controla, motiv pentru care… Cum vrea Dumnezeu!', a spus Laura Cosoi pentru Impact.ro.

Laura Cosoi este o personalitate publică apreciată pentru talentul său actoricesc și pentru implicarea sa în creșterea celor trei fetițe. Mărturia sa despre posibilitatea unui al patrulea copil a demonstrat că familia este o valoare importantă în viața sa.

laura cosoi al patrulea copil 3SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 8)

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, iunie 2023:

A apărut ediția de IUNIE a revistei Avantaje, luna Iiei românești coborâte până în vremea modernă tocmai din cultura Cucuteni și cu denumirea derivată de la latini. Această piesă vestimentară cizelată în veacuri de tradiție este piesa cult, piesa capodoperă din portul nostru popular, despre care se zice că aduce noroc, atrage pețitorii și protejează de spiritele rele și a devenit faimoasă în toată lumea prin geniala denumire şi reprezentare pe care i-a oferit-o inegalabilul Henri Matisse: „la blouse roumaine fiind reinterpretată ulterior de aproape toți marii designeri de modă ai lumii.

Iar Ziua Internațională a Iiei se sărbătorește imediat după începutul verii astronomice, în aceeași zi cu cea a zânelor Sânziene, în 24 iunie, ca un simbol al norocului, dar și al fericirii și feminității celei care o poartă.

Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/editie/avantaje-iunie-2023/#pagin

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete