Cine postează pe contul oficial de Facebook al lui Mircea Badea: „Eu, personal, nu am mai putut să intru”. Are peste 300.000 de urmăritori

Mircea Badea a pierdut accesul la contul lui oficial de Facebook, unde are peste 300.000 de urmăritori. Partenerul lui Carmen Brumă a explicat că nu el postează pe contul Mircea Badea chiar el, ci un prieten, care preia postările lui de pe pagina de Instagram.

Prezentatorul de la Antena 3 a explicat că atunci când simte nevoia de a transmite un mesaj admiratorilor, compune un text, îl dă mai departe amicului său, iar acesta îl 'împachetează' cum ar trebui pentru Facebook.

„Fac o precizare. Deci eu am avut un cont de Facebook care are peste 300 de mii de urmăritori. Eu nu am mai putut să intru și să postez. Eu personal nu am mai putut să intru și să postez pe contul meu de Facebook, cred că se fac doi ani, dacă nu chiar mai mult de când eu nu reușesc să intru și nu postez nimic. Și, dacă eu fac un cont cu numele meu pe Facebook, nu trec 10 ore, e mult, maxim două ore, e blocat.

Am un prieten care e deștept în cap și care se pricepe la tot felul de șmecherii din astea cu netul, calculatoare, și el a descoperit o cale, că e deștept în cap, dar nu e simplă, în care el personal reușește să posteze pe contul meu de Facebook (…) Deci dacă eu acum îi dau un text și îi spun scrie și tu: Mă bucur foarte mult pentru posibilitatea ca domnul Klaus Iohannis să devină președinte al Consiliului European', el zice bine lasă-mă puțin' și probabil în 20 de minute apare ceva la mine pe cont (…)', a explicat Mircea Badea la Antena 3 CNN, conform Fanatik.

mircea-badea-3SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 5)

'(…) Asta e tot. Deci nu, nu sunt eu la butoane în mod direct și efectiv pe contul de Facebook, dar el (prietenul său, n.r) îmi preia niște postări și le repostează el după aia', a mai transmis Mircea Badea în cadrul emisiunii sale.

Motivul pentru care Mircea Badea nu a mai băut apă de 30 de ani: „Mai vorbesc ocazional cu câte un doctor'

Partenerul lui Carmen Brumă a recunoscut că în loc de apă, consumă în cantități mari energizante și sucuri, deși este conștient că acestea nu sunt deloc sănătoase.

„Eu beau căldări de energizante pe zi și mă culc. Eu nu vă spun să faceți ca mine, Doamne ferește! Beau căldări de energizante de peste 25 de ani. Eu, când citesc astfel de știri, mă întreb cum de mai sunt pe planetă.

Eu am consumat energizante de zici că-s acționar. Nu mai zic cât cico am băut… Nu contest adevărul acestor articole, doar că uneori mă întreb cum de mai sunt în viață, a spus Mircea Badea la Antena 3, potrivit playtech.ro.

Prezentatorul a mărturisit că chiar și medicii sunt uimiți atunci când află că nu bea apă deloc. Mircea Badea a dezvăluit că cheltuie o sumă considerabilă pe energizante, deoarece acestea sunt destul de costisitoare.

Prezentatorul spune că și medicii sunt uimiți atunci când le mărturisește că nu bea apă deloc. „Mai vorbesc ocazional cu câte un doctor și îi zic că nu beau apă. Se uită la mine mirat: «Poftim?! Nu beți apă?! Nu este bine, trebuie să beți apă». Și eu îi zic: «Nu am băut apă de 30 de ani».

Mai beam apă când făceam sport, dar în rest, nu. Apoi, dacă mă vede cu un energizant, se crispează când aude că beau trei pe zi. Deocamdată nu am nimic. Bine… nici nu mi-am mai făcut analizele că poate le dau aparatele peste cap’, a mai adăugat vedeta de televiziune.

Această dezvăluire a lui Mircea Badea a stârnit un val de controverse și reacții din partea publicului și a specialiștilor în domeniul sănătății, care atrag atenția asupra importanței hidratării corecte și a consumului moderat de băuturi energizante. „Nu contest știrile care spun că mor tinerii din cauza energizantului, dar eu beau cisterne în fiecare lună. De-asta nici nu am bani, că astea costă. Nu trebuie să faceți ca mine. Nu fac o pledoarie pentru energizante’, a conchis realizatorul TV.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete