Cine l-a făcut băiat de casă pe Codin Maticiuc? Cum arată iubita lui?

„Craiul de Dorobanți' sau „băiatul de bani gata', Codin Maticiuc a devenit tată pentru prima dată. Deși era prezent la toate evenimentele mondene și exclusiviste, omul de afaceri și-a ținut departe viața privată.

El nu a spus prea multe despre iubita sa, deși femeia i-a adus pe lume primul copil. Din entuziasm, a apărut pe internet o poză cu ea și cu fetița lor, Smaranda.

Cum arată misterioasa iubită?


Codin Maticiuc a devenit tată la 39 de ani. Fetița sa s-a născut 5 aprilie 2019, iar foundraiserul a postat, în mediul online, prima imagine cu bebelușul și a dezvăluit și că va purta numele Smaranda.

„Smaranda. Aşa o cheamă pe mama. Îmi place şi numele, şi de mama. A fost dorinţa mea de la 23 de ani, de când îmi doresc copii', a declarat Maticiuc.

Vedeta a scris în dreptul pozei: „Nu-ți face griji. Sunt aici. Sunt aici de mult, te așteptam'.

Aceasta a fost unica lui dezvăluire, însă nimic despre femeia care a născut-o, deoarece Codin o ține departe pe tânără de ochii curioșilor.

„Are părul negru, are 30 de ani și uneori când ne întâlnim cu mai mulți oameni îmi spune să fiu politicos. Ea se comportă ca orice mamă.' „Îmi place de Codin, e drăguț și de la el am învățat engleza', a declarat Mario, cel pe care Codin îl numește „băiatul meu'.

Citește revista Avantaje ediția de noiembrie aici: https://magazines.ringier.ro/editie/avantaje-noiembrie-2020/#pagina-1

1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

 

Recent, actorul din comedia „Miami Bici' a postat prima fotografie cu ea. Tânăra mămică, în vârstă de 30 de ani, s-a pozat cu fetița în brațe și i-a trimis imaginea lui Codin, care abia aștepta să se întoarcă acasă la ele.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Avantaje.ro