(P) eMerca inspiră cu tablouri pe sticlă cu care să decoraţi întreaga casă

Tablourile decorative au fost dintotdeauna o soluție de decorare. Însuflețesc orice încăpere și dau un aer mai personal casei. Nu degeaba sunt printre cele mai populare alegeri în rândul tuturor. Totuși nu orice este și binevenit. Pentru a da personalitate spațiului, pentru a pune accent pe arhitectura locului, ar fi bine să alegeţi cu grijă tipul de tablou. 

Ironic sau nu, tablouri regăsim în mai toate shop-urile de bricolaj. Ceva special, unic, inedit și creat de viziunea artiștilor români regăsim doar la eMerca. Vorbim despre o platformă ce reunește artiștii și iubitorii de artă deopotrivă. Conceptul este unul pe cât de interesant, pe atât de inedit. eMerca își propune să ofere publicului o șansă de dublu win: aici sunt reuniți artiști, cei pasionați care, inspirați de orice îi înconjoară, creează picturi, ilustrații, designuri diverse, precum şi iubitori de artă şi frumos. 

Așadar, cumpăraţi, decoraţi casa, susțineţi și această comunitate a artiștilor. Este cât se poate de practic!

Tablourile pe sticlă

Când vine vorba de tablouri sticla  lucrurile sunt ceva mai versatile. Față de cele sofisticate, pe canvas, pretențioase și mai degrabă potrivite în cadre mai sobre sau mai elegante, tablourile pe sticlă sunt potrivite aproape în orice casă. Nu sunt la fel de multe rigori stilistice, de design interior care să impună dificultate în a integra un astfel de tablou în decorul casei.

Atenție însă la dimensiuni – ceva prea mic, în mijlocul unui perete gol, va fi nepotrivit, așa cum și unul prea mare poate aglomera vizual spațiul. Specialiștii spun că din punct de vedere cromatic tabloul poate fi ales în funcție de obiectele din camera în care tabloul ar urma să fie amplasat. Nu este însă greșit să optați pentru o notă de contrast. Este chiar îndrăzneț, un mod aparte de a crea un un decor sofisticat. Însă pe fundalul imaginii din tablou ar fi bine să se regăsească cel puțin nuanța pereților sau ceva complementar.

Tablourile disponibile la eMerca

Sunt imediat disponibile, așadar pe ce puneţi ochii puteți comanda imediat și livrarea rapidă va încânta cu atât mai mult. Sunt înrămate, așadar de îndată ce ajunge la destinație, tabloul poate fi amplasat unde este de dorit.

Din punct de vedere tematic și al stilurilor abordate, eMerca poate inspira cu alegeri variate. Regăsim aici tablouri cu natură, cu orașe, animale sau abstracte. În note vii, culori vibrante sau simple, minimaliste sau cele alb-negru sunt o bucurie pentru ochii care vor ști să aprecieze frumosul.

Prețurile variază, în funcție de dimensiuni. Totuși vorbim despre 70 până la 120 de lei, un preț excelent  și un raport încântător calitate-preț. Așadar sunt decorațiuni budget friendly. Trebuie spus că au un print de calitate și o claritate ireproșabilă. Vor atrage toate privirile și vor însufleți orice spațiu.

eMerca ne bucură ochii și cu alte opțiuni. Regăsim tot aici și tablouri pe canvas sau postere.

Contact

Doritorii vând, iubitorii de artă cumpără. Accesați emerca.ro și urmăriți și conturile de pe rețelele sociale pentru detalii. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial