Cine i-a fost alături lui Meghan Markle în timpul nașterii, de la mii de kilometri distanță?

Meghan Markle

De la peste 8000 de kilometri distanță, din Londra, o persoană apropiată i-a fost alături lui Meghan Markle în timpul travaliului și nașterii micuței Lilibet Diana Mountbatten-Windsor.

Pe 4 iunie, când s-a născut fiica cea mică a cuplului Meghan Markle și prințul Harry, Lilibet Diana, Meghan și-a dorit ca un medic anume să fie prezent lângă ea. În ciuda distanței mari, dar cu ajutorul internetului, dr. Gowri Motha a asistat-o pe Meghan într-unul dintre cele mai importante momente din viața ei.

Dr. Gowri Motha este faimoasă printre celebrități. Vedete precum Madonna, Kate Moss sau Gwyneth Paltrow au apelat la serviciile ei legate de naștere, întrucât are o abordare diferită față de cea clasică. În plus, dr. Gowri Motha a asistat-o pe Meghan și la nașterea primului lor fiu, Archie.

Naștere cu blândețe

Într-un interviu acordat revistei People, faimosul medic, care a dezvoltat și un nou concept despre naștere, o nouă metodă pe care a intitulat-o „naștere cu blândețe', a mărturisit că s-a simțit onorată să fie alături de Meghan.

„A doua naștere este întotdeauna mai ușoară', a explicat medicul. „Părinții au mai trecut prin această etapă, au mai multă experiență și sunt mai bine pregătiți'.

În plus, medicul are câteva recomandări în privința îngrijirii postnatale. „Avem un program postnatal foarte special, asemănător cu ceea ce facem noi în India. Acolo, mamele își masează întregul corp în fiecare zi, timp de 40 de zile. Stau în casă și se hrănesc'. Ca alimentație, medicul are câteva recomandări clare: în primele două săptămâni, mamele trebuie să consume mâncăruri vegetariene, pentru a ajuta ficatul să se detoxifice după naștere. Ca legume, sunt recomandate broccoli, varza, conopidă, sparanghel, dovlecel.

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete