Cine este Tibi Clenci, juratul misterios de la „Bravo, ai stil! Celebrities”?

Tibi Clenci este unul dintre cei mai cunoscuți fotografi de modă români. Lucrează cu cele mai mari reviste glossy din întreaga lume, iar din acest sezon „Brav0, ai stil! Celebrities', de la Kanal D, este și juratul care i-a luat locul lui Cătălin Botezatu.

Când darnic cu punctajele, când foarte critic, Tibi Clenci este o surpriză pentru concurentele din acest sezon al emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities'. Atras de ținutele pe care le poate transforma în imagini demne de un pictorial de modă, Tibi Clenci nu ezită să-și spună deschis și cu diplomație părerile.

Invitat în emisiunea Teo Show, de la Kanal D, Tibi Clenci și-a amintit despre momentele nu atât de strălucitoare din viața lui, dar de care este foarte mândru. Mai exact, despre perioadele în care s-a dus să lucreze în străinătate, în agricultură. „Era singura noastră șansă, a tinerilor din SE Europei, să lucrăm și să facem bani'.

Tibi Clenci a lucrat în jurul unui castel ce aparținea unui lord. Acolo existau toate gospodăriile care le oferea proprietarilor un trai decent. „Am avut marele noroc să accesez acest lord prin prisma unui prieten din Slovacia și m-am bucurat foarte mult. Nu aveam altă șansă. Dacă m-aș fi retras, aș fi fost un laș. Oamenii de acolo, fiind foarte superstițioși, știind că sunt din zona Transilvaniei, se gândeau la Dracula, iar seara se retrăgeau.

Fotograful își amintește cum, în lipsa telefoanelor mobile, la acea vreme, vorbea cu animalele și chiar și cu niste șoricei, alături de care, spune el, a conviețuit 5-6 luni.

Tibi Clenci: Am demonstrat că am resurse fizice

„Nu e deloc rușinos să muncești. Știu că mulți tineri se retrag când simt greul. Am cules 7 tone de mere, dar nu sunt un supererou. Poate doar pentru soția și fiul meu și, îndrăznesc să spun, pentru mama și tatăl meu. Așa am îndrăznit să visez, am venit în țară, mi-am dotat agenția de supermodele cu o sală de sport ultradotată la acea vreme. Așa am făcut toate lucrurile. Și înțelegând că mai am nevoie de alte experiențe de genul acesta. Pentru că un an de Londra, în Ghent, nu era de ajuns ca eu să pun pe roate această mașinărie', a concluzionat cunoscutul fotograf.

Citește și: Kira Hagi și-a făcut debutul în televiziune

Foto: Kanal D

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete