Walter Zenga, din nou îndrăgostit. Cine este femeia cu 30 de ani mai tânără care i-a furat inima?

Walter Zenga și Raluca au divorțat după un mariaj care a durat 15 ani. În prezent, fostul antrenor este din nou îndrăgostit, iar iubita lui are doar 31 ani.

Walter Zenga, în vârstă de 61 de ani, se iubește cu un fotomodel de origine română pe nume Michela Motoc. La scurt timp după divorțul de Raluca, mama copiilor lui, acesta s-a mutat la Milano, orașul în care a cunoscut-o pe actuala iubită.

Walter Zenga și Raluca au avut de-a lungul timpului numeroase neînțelegeri, însă au reușit să găsească puterea de a trece peste ele. Cu toate acestea, în toamna anului 2020, fostul antrenor a postat pe rețelele de socializare un mesaj surprinzător prin care anunța despărțirea de soția lui.

„Ceea ce a apărut în ultimele zile în mass-media, cu privire la divorţul familiei Zenga, este adevărat! Nu mi-aş fi dorit ca eu şi soţia mea să ajungem în acest punct, însă viaţa este plină de surprize! Voi confirma acum, aici, pentru a nu lăsa loc de alte interpretări!

Eu şi soţia mea, Raluca, nu mai formăm un cuplu de ceva timp, din păcate, relaţiile dintre noi s-au răcit, atât datorită distanţei dintre noi, creată şi din cauza jobului meu de antrenor, dar şi pentru că nu o mai recunosc deloc pe femeia care mi-a stat alături timp de 14 ani de căsnicie!

Soţia mea este schimbată radical, a decis să o ia pe un alt drum, pe care va merge singură de acum încolo! Libertatea pe care i-am oferit-o mereu s-a întors, cumva, împotriva noastră…

Din respect pentru copiii noştri nu vă pot oferi prea multe detalii, cu atât mai mult cu cât am depus deja actele pentru divorţ la Curtea de Apel din Dubai! Sper şi vă rog să îmi respectaţi intimitatea şi să lăsam viaţa să îşi urmeze cursul firesc', a scris Walter Zenga acum ceva timp pe rețelele de socializare.

După acest mesaj, cei doi au mai dat o șansă relației lor, însă lucrurile nu au mai funcționat, motiv pentru care s-au separat definitiv. Raluca a renunțat la numele Zenga, iar acum se numește Raluca Rebedea.

Michela MotocSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Walter Zenga pare că și-a regăsit fericirea în brațele frumoasei Michela. Cei doi s-au cunoscut în Italia, însă frumosul model și antrenor de fitness a locuit și în Dubai. Și presa internațională a scris despre relația lor, mai ales că se pare că cei doi locuiesc deja împreună.

„În ciuda a 30 de ani diferență dintre ei, Walter și Michela, paparazzii care i-au surprins în orașul Milano au descoperit că între ei pare să fie și o mare armonie, dar și o oarecare complicitate în a nu-și face publică relația. Momentan, nu s-au făcut prezentările oficiale în familie', scriu cei de la Corriere dello Sport, potrivit Libertatea.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete