Kira Hagi și-a făcut debutul în televiziune. Cu ce post a semnat un contract fiica lui Gheorghe Hagi

Are succes și în actorie, și în televiziune. Kira Hagi are 25 de ani și își face tatăl mândru de ea. Tânăra a semnat acum un contract cu un post TV, deja apare pe micul ecran. 

Kira Hagi in televiziune (4)SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Fata lui Gheorghe Hagi și-a deschis prima expoziție de pictură, a jucat în multe filme și a avut apariții numeroase pe scena teatrului românesc, iar acum își face debutul și în televiziune. Kira Hagi a început să prezinte rubrica „Smart is the new cool', difuzată pe postul de televiziune Aleph News, al cărui patron e Adrian Sârbu. Scopul tinerei este de a aduce în prim-plan inițiative speciale ale tinerilor din țară, scrie libertatea.ro. 

„Lucrez de ceva timp la acest concept și sunt tare bucuroasă acum pentru că s-au aliniat toate planetele. Tocmai am început o mini serie prin care sper să aduc în atenția tuturor, tinerii deștepți din România, care schimbă lumea în bine! Aștept opiniile voastre, dar și mesaje dacă știți astfel de oameni talentați, care fac performanță în orice domeniu!', a spus Kira Hagi.

Vineri, 22 octombrie, la Aleph News a fost prezentat „Herculane Project', proiectul aparţine unor tineri arhitecţi şi urbanişti, care încearcă să reabiliteze o clădire istorică aflată în staţiunea balneară Băile Herculane. Kira Hagi va putea fi văzută în fiecare vineri pe micul ecran.

A vrut să se mute definitiv în America

Kira Hagi a făcut studiile în America și acolo a vrut să se mute definitiv. Nu a putut, dorul de familie a fost prea mare.

„Părinții au fost mentori și pentru mine prin felul lor de a fi și prin faptul că s-au dedicat meseriei. Acest lucru a fost foarte important pentru mine. Eu am vrut să plec în America de la 14 ani și am avut visul acesta, să trăiesc visul american. Da, eu nu voiam să mă întorc. Îmi doream foarte mult să lucrez în lumea filmului, în cinematografie, și, desigur, industria cinematografică în America este imensă. Lucrul acesta m-a motivat, că doresc cu adevărat să lucrez în America', a spus tânăra actriță.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete