Cine este Rose Hanbury, cea cu care se zvonește că Prințul William ar fi înșelat-o pe Kate Middleton

Recent, în spațiul public a apărut zvonul că Prințul William ar fi înșelat-o pe Kate Middleton în perioada în care aceasta era însărcinată cu micuțul Louis Arthur Charles. Cea pentru care Ducele de Cambridge ar fi călcat strâmb este marchiza de Cholmondeley. Descoperă, în rândurile care urmează, cine este Rose Hanbury, marchiza de Cholmondeley.

Cine este Rose Hanbury, marchiza de Cholmondeley

Rose Hanbury a fost o prietenă apropiată a cuplului princiar Willaim și Kate. Rose a devenit marchiză prin căsătoria cu David Rocksavage, cu 23 de ani mai în vârstă decât ea. Sunt căsătoriți de 10 ani. Cei doi locuiesc în Norfolk, nu departe de Anmer Hall, cea de-a doua reședință regală a Ducilor de Cambridge după Palatul Kensington. Cele două cupluri au fost nu doar vecine, dar și apropiate.

Rose Hanbury a fost manechin. Cu câțiva ani în urmă, o fotografie în care Rose, în bikini roz, apărea alături de fostul premier britanic Tony Blair, a făcut deliciul publicului. A participat la nunta Ducilor de Cambridge. Așadar,  Rose Hanbury a făcut parte din anturajul lui Kate Middleton. Astăzi, însă, Ducesa de Cambridge nu vrea să mai audă de ea și se pare că i-ar fi cerut lui William să o scoată din viața lor. Un zvon care nu face decât să alimenteze teoriile referitoare la infidelitatea Prințului William.

Prințul a reacționat, contraatacând prin intermediul avocaților. Aceștia au redactat o scrisoare care denunță aceste specuații ca fiind false și aducătoare de prejudicii. Cu toate astea, bârfele continuă să circule si să ia amploare, lucru care pare să-l scoată din minți pe Prințul William.

Ce legătură există între Rose Hanbury și Regina Elisabeta a II-a

Mai mult decât atât, Rose are o legătură strânsă cu Regina Elisabeta a II-a. Bunica marchizei a fost una dintre domnișoarele de onoare la nunta Reginei Elisabeta a II-a cu Prințul Philip, care a avut loc în 1947. Am putea spune, așadar, că Rose Hanbury se învârte în cercul Familiei Regale Britanice încă dinainte să se nască.
Citeste si
Surse foto: hepta, captura YouTube 
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete