Ea are 29 de ani, el 63! Cine este românca căsătorită cu administratorul Statuii Libertății?

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 8

Ea are 29 de ani, el 63. Iasmina Milutinovici formează de 6 ani un cuplu cu administratorul Statuii Libertății, relatează OK! Magazine.

Povestea lor de dragoste a început în anul 2014. Brad și Iasmina s-au cunoscut când tânăra a realizat un stagiu de practică în cadrul companiei deținute de american.

Iasmina a absolvit Universitatea de Vest din Timișoara și are o diplomă de master în comunicare și relații publice de la Universitatea Națională de Studii Politice și Administrative din București.

Ea are 29 de ani, el 63! Cine este românca căsătorită cu administratorul Statuii Libertății?

În prezent, tânăra se află la conducerea departamentului de comunicare al companiei Evelyn Hill, companie care administrează Statuia Libertății și care este condusă de soțul ei.

„Ne-am întâlnit la muncă și ne zâmbeam de fiecare dată când ne intersectam. Într-o zi, și-a făcut curaj și m-a invitat la un concert Katy Perry.

M-am simțit uimitor cu un bărbat care este cu 34 de ani mai în vârstă decât mine”, declara Iasmina, potrivit OK! Magazine.

„Eu l-am sărutat prima, la acel concert. M-a scos la restaurante, la cine romantice, pe Broadway.

La început eram timidă și nu îi ceream să îmi ia ceva ce îmi place, dar acum îmi ia, deși inițial se opune.”

Iasmina: „Niciodată nu am băgat în seamă diferența de vârstă”

„Vârsta nu a fost niciodată o problemă, pentru că eu am mai avut relații cu bărbați mai mari. Tinerii sunt plictisitori.

Nu au suficientă experiență pentru a ști cum să trateze o femeie, dar domnii mai în vârstă știu cum să facă o femeie să se simtă ca atare.

Ne-am început relația firesc și este o legătură remarcabilă între noi. Niciodată nu am băgat în seamă diferența de vârstă și cu siguranță nu face parte din viața noastră de zi cu zi.”

În iunie 2018, Iasmina Milutinovici și Bradford Aaron Hill s-au căsătorit în celebrul zgârie-nori 30 Rockefeller Plaza din New York, iar petrecerea a fost urmată de o lună de miere la un resort de lux din Miami. În 2019, Iasmina și Brad au devenit părinții unui fiu.

Milionarul american face parte din a treia generație a familiei Aaron Hill care reușește să obțină dreptul de cesiune asupra Statuii Libertății, compania sa administrând activitatea din jurul celebrului obiectiv turistic și deținând un restaurant și un magazin de suveniruri.

Foto: Facebook

Citește și:

Simona Halep, marcată de acest eșec din cariera ei: „Mă trezeam și noaptea din somn plângând”

Ioana Ginghină, primele declarații despre a doua sarcină: „Mi-am dorit foarte mult încă un copil”

Ce frumoasă era ultima iubită a lui Nicușor Ceaușescu! Dana Radu l-a îngrijit până în ultima sa clipă de viață

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete