Amna a divorțat. A făcut chiar ea anunțul pe pagina de facebook: “Nu mi-am dorit să ating acest subiect, dar…”

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Nu îi place să dea detalii despre viața ei personală, ci vrea să iasă în evidență prin performanțele artistice, dar de această dată, cântăreața a fost nevoită să atingă un subiect care nu are legătură cu viața de artist. Amna a divorțat și a făcut chiar ea anunțul pe pagina de facebook.

După ce în presă au apărut mai multe zvonuri referitoare la divorțul Amnei, artista a decis să rupă tăcerea și să vorbească deschis despre această etapă a vieții sale. A confirmat zvonurile printr-o postare pe facebook, menționând că nu va da și alte detalii referitoare la separarea de tatăl copilului ei.

Amna a divorțat. A făcut chiar ea anunțul pe pagina de facebook

După un mariaj de nouă ani, Amna a divorțat de tatăl copilului ei. Vedeta nu a dezvăluit motivele care au dus la această separare, ci doar a confirmat despărțirea.

“Nu mi-am dorit să ating acest subiect, dar presa a fost cu un pas înaintea mea. Am fost tot timpul o persoană asumată, așa că vă confirm faptul că am divorțat. Ca și până acum, îmi doresc ca tot ce ține de viața mea personală să rămână așa. De aceea, nu voi mai dezbate acest subiect. Vă mulțumesc mult pentru înțelegere! Mă voi concentra pe muzică, așadar stay tuned!”, a scris Amna pe facebook.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Amna.

Foto: facebook

Citește și:

Fanii, nemulțumiți de urarea Prințului Harry și a lui Meghan Markle pentru aniversarea de 6 ani a Prințului George

Un rege din Malaysia a renunțat la tron pentru a se căsători cu un fotomodel, iar la doar câteva luni au divorțat. Ce a descoperit după?

Fiul ei a fost diagnosticat cu leziuni ireversibile la nivelul creierului. Vedeta trece prin momente grele: Încă nu știm cum îi va fi afectată viața…'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete