Cine este iubita lui Ianis Hagi și cât de bogată este aceasta?

Cine este iubita lui Ianis Hagi și cât de bogată este aceasta?

Ianis Hagi ne-a obișnuit cu discreția în ceea ce privește viața sa amoroasă, însă zilele trecute a dezvăluit într-o emisiune televizată că o duce foarte bine pe plan sentimental.

Fotbalistul campioanei Scoției, Glasgow Rangers, trăiește o frumoasă poveste de iubire cu frumoasa Elena Tănase. Iubita lui Ianis are 18 ani, locuiește în Constanța, este elevă la cel mai prestigios liceu din oraș „Mircea cel Bătrân', are origini aromâne ca și internaționalul român și provine dintr-o familie bogată.

Tatăl frumoasei brunete se numește Dimciu-Palavoti Tănase și este un potent om de afaceri din Constanța, implicat în sectorul agricol și pe piața construcțiilor.

Ianis Hagi și Elena Tănase au fost surprinși recent de fotografii de la ProSport în timpul unei plimbări romantice în Parcul Herăstrău. Cei doi îndrăgostiți erau îmbrăcați în ținute lejere de vară formate din tricouri și pantaloni scurți. Ei s-au bucurat de fiecare moment petrecut împreună zâmbind și ținându-se de mână ca doi liceeni îndrăgostiți.

Apropiații acestora spun că Ianis și Elena se potrivesc de minune și că nu ar fi exclus ca ei să se căsătorească la un moment dat. „Fac o pereche perfectă. Ianis Hagi este un băiat foarte educat, inteligent, se comportă minunat cu ea. Și fata este deșteaptă, încă este studentă, dar se înțeleg foarte bine', declara recent un prieten al cuplului.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete