Cine este sora lui Culiță Sterp și cu ce se ocupă aceasta?

Cine este sora lui Culiță Sterp și cu ce se ocupă aceasta?

Culiță Sterp este unul dintre cei mai apreciați cântăreți din țara noastră. El a câștigat enorm la capitolul popularitate după ce a participat la cel de-al doilea sezon al reality show-ului Survivor România, unde a făcut parte din echipa Faimoșilor.

Culiță și fratele lui Iancu sunt foarte cunoscuți, însă puțină lume știe cine este și cu ce se ocupă una dintre surorile lor, Geta. Aceștia mai au o soră, Ileana.

Geta Sterp se ocupă de una dintre afacerile familiei, care deține o stână de oi. Ea are o tarabă într-o piaţă din oraşul hunedoarean Haţeg, unde vinde urdă, caș și telemea de oaie.

„Vă aștept cu drag la magazin să degustați și, bineînțeles, să și cumpărați produse de la stâna noastră, 100% naturale', a postat Geta pe o rețea de socializare.

„În ce piață vinzi cașul?', a întrebat un amic. „În orașul Hațeg, judeţul Hunedoara', a răspuns Geta Sterp. „De data asta, din păcate, nu pot ajunge!', a scris altcineva. „Îți păstrez pe când o să poți veni!', a răspuns sora lui Culiţă. „Cea mai bună brânză din Ţara Haţegului!', a mai comentat un alt client al Getei.

Zilele trecute, sora lui Culiţă s-a pozat alături de un miel nou-născut şi le-a scris un mesaj prietenilor săi. „Are cineva nevoie de miei? Am câte doi la oaie! Nu vreau nimic pe ei', a anunţat Geta. „Vreau eu unu!… Îmi poti trimite?…. Vreau eu, Getuța… Vreau și eu', au răspuns unii dintre prietenii Getei.

În ce-l privește, Culiță Sterp a fost eliminat din competiția ce se desfășoară în Republica Dominicană după ce a solicitat în mod expres producătorilor emisiunii difuzată de Kanal D acest lucru. El și-a motivat cererea pentru a fi alături de iubita lui, Daniela, atunci când aceasta va naște, în jurul datei de 10 iunie.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete