Prințul Harry și Meghan se vor întoarce din nou în Marea Britanie

Prințul Harry și Meghan se vor întoarce din nou în Marea Britanie

Prințul Harry și Meghan Markle sunt „în mod clar' pe lista de invitați a Reginei pentru Jubileul ei de platină.

Cuplul care a șocat familia regală cu fluxul constant de afirmații despre timpul lor teribil din spatele zidurilor palatului, va fi așteptat înapoi în Marea Britanie pentru a sărbători cei 70 de ani ai Majestății Sale pe tron pe care îi va împlini ​​anul viitor.

Evenimentul va dura patru zile, inclusiv o petrecere la Palatul Buckingham, pentru a sărbători jubileul în iunie 2022.

Și un insider bine plasat le-a spus celor de la Page Six că familia va aștepta cu nerăbdare să se întâlnească cu noua fetiță a ducelui și ducesei de Sussex care urmează să se nască în orice moment.

„Bineînțeles că sunt invitați, este un eveniment de familie!' a spus insiderul, precizând că atât Harry, cât și fratele său, prințul William, și-au purtat medaliile Jubilee la înmormântarea ducelui de Edinburgh din aprilie.

În aprilie, Harry s-a întors în Marea Britanie singur pentru înmormântarea bunicului său, Markle fiind însărcinată și având interdicție de la medic să zboare. Din păcate, ducele de Sussex s-a întors fără să aibă discuții individuale cu fratele sau tatăl său, prințul Charles.

Sărbătorile Jubileului vor fi probabil prima dată când cuplul se va întoarce împreună în patria lui Harry, de când au renunțat la titlurile regale în 2020 și s-au mutat în California .

În urma interviului bombă a celor doi duci cu Oprah Winfrey, în care susțineau că un membru al familiei avea îngrijorări cu privire la culoarea copilului lor, precum și susținerea faptului că William și Charles erau „prinși' în rolurile lor, comentatorul regal Camilla Tominey a spus săptămâna aceasta că Middleton joacă rolul menținerii păcii între frați.

Regina, deja cel mai longeviv monarh din istoria Marii Britanii, va deveni prima care va sărbători un jubileu de platină, cu angajamente regale care vor avea loc pe tot parcursul anului.

O paradă, cunoscută sub numele de Trooping the Color, va începe weekendul prelungit joi, 2 iunie. Evenimentul are loc de obicei în fiecare an de ziua Reginei, dar a fost anulat în ultimii doi ani din cauza pandemiei de coronavirus.

Mai târziu, în weekend, regina va participa la cursa de cai Epsom Derby, iar la Palatul Buckingham va avea loc un concert muzical. Un eveniment similar a fost organizat în 2012 în timpul Jubileului de Diamant al monarhului.

Și în ultima zi a weekendului Jubileu, britanicii vor fi încurajați să organizeze petreceri de stradă pentru a sărbători ocazia. Festivitățile se vor încheia cu un concurs la Palatul Buckingham.

Evenimentele „vor oferi comunității și oamenilor din Marea Britanie o oportunitate de a se uni pentru a celebra piatra de hotar istorică', a spus Palatul Buckingham.

Reprezentanții ducilor de Sussex au fost indisponibili pentru comentarii.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
CSID
Descopera.ro
Life.ro
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete