Cine este fosta iubită a lui Tavi Clonda. Predecesoarea Gabrielei Cristea este o blondă superbă din Mizil

În 2013, Tavi Clonda și orchestra lui ajungeau la emisiunea 'Te vreau lângă mine', moderată de Gabriela Cristea. În același an, flacăra pasiunii dintre Tavi și Gabi s-a aprins, focul s-a întețit și azi, după șase ani, nimic nu pare să o stingă. În acea perioadă, însă, Tavi avea o relație cu o blondă superbă, originară din Mizil. Să vedem, în cele ce urmează, cine este fosta iubită a lui Tavi Clonda și în ce condiții s-a produs ruptura dintre cei doi.

Cine este fosta iubită a lui Tavi Clonda

Tavi Clonda și Valentina Dincă au fost împreună patru ani. Familiile lor erau foarte apropiate și toți cei din anturajul lor se așteptau ca cei doi să formeze curând o familie. Dar destinul a avut alte planuri, iar începând cu anul 2013, viața sentimentală a lui Tavi a luat o altă direcție. Despre viața sentimentală a Valentinei nu se pot spune, însă, prea multe lucruri, dacă luăm în considerare pozele pe care blonda le postează pe Facebook.

Pe contul Valentinei se găsesc o sumedenie de poze din perioada în care forma un cuplu cu Tavi Clonda, iar pozele de dată recentă nu o arată în compania vreunui bărbat, ci mai degrabă în compania unor artiști.

Absolventă a Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București, Valentina a lucrat într-o agenție de turism, făcând apoi saltul către activități de imagine pentru câteva cluburi din Capitală.

 Tavi Clonda și-a părăsit iubita însărcinată pentru Gabi Cristea?

După ce s-a aflat de relația dintre Tavi și Gabi Cristea, s-a speculat că artistul și-a părăsit iubita însărcinată într-o lună și jumătate pentru moderatoarea tv. Tavi a negat, însă, aceste specualții, subliniind faptul că relația lui cu Valentina s-a încheiat înainte de a începe relația cu Gabi. În plus, artistul a afirmat că nu a fost vorba despre nicio sarcină:

Nu ştiu de unde au apărut toate speculaţiile astea. E bine să le lămurim. Eu cu Gabi suntem foarte OK. Fosta mea relaţie s-a terminat un pic înainte de a o cunoaşte pe Gabriela. Nu mă gândeam să încep o relaţie cu Gabriela când aveam altă relaţie. Fosta iubită nu e însărcinată. Nu am fost cu amândouă în acelaşi timp. Nu aş face asta', declara Tavi în presa vremii.

Citeste si

Cât de mult seamănă fiicele Gabrielei Cristea! Tavi Clonda a publicat o imagine cu Iris și Victoria la patru luni

Află care e secretul Gabrielei Cristea și al lui Tavi Clonda pentru o căsnicie fericită

Gabriela Cristea, primele mărturii despre infidelitate. Cum ar reacționa dacă l-ar prinde pe Tavi Clonda pe picior greșit

Sursa foto: facebook Valentina Dincă

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete