Cine este cea de-a cincea soție a lui Călin Popescu Tăriceanu? Este cu 26 de ani mai tânără decât el

Cine este cea de-a cincea soție a lui Călin Popescu Tăriceanu? Este cu 26 de ani mai tânără decât el

Călin Popescu Tăriceanu este unul dintre cele mai cunoscute personaje din lumea politică românească. A făcut parte din trei partide politice, dar fără îndoială partidul care l-a consacrat este PSD. Mai mult, acesta a avut o viață amoroasă tumultoasă. Astfel, politicianul se poate lăuda că a avut 5 soții, dar și mai multe relații extraconjucale.

Cine este actuala soție a lui Călin Popescu Tăriceanu

În prezent, Călin Popescu Tăriceanu este căsătorit încă din anul 2013 cu Loredana Moise, care este mai tânără cu 26 de ani decât el. Fostul primier, în vârstă de 65 de ani, s-a căsătorit civil cu bruneta de 39 de ani în vara anului 2013. Un an mai târziu, Tăriceanu a devenit tată pentru a treia oară, la vârsta de 62 de ani. Loredana, actuala soție i-a dăruit un băiat, conform libertatea.ro.

Călin Popescu Tăriceanu este catolic, așa că nu s-a putut cununa religios cu bruneta, deoarece această religie permite unirea destinelor în fața lui Dumnezeu numai o singură dată. Chiar dacă ar reveni la ortodoxism, ostul premier tot nu ar fi putut să aibă parte de o slujba de cununie, întrucât Biserica Ortodoxă dă dreptul la cel mult trei căsătorii şi doar din motive foarte temeinice. Loredana este a cincea soție a fostului prim-ministru.

Loredana este din Buzău și se spune despre ea că ar fi cochetat cu moda. Pentru a vedea mai multe fotografii cu Loredana, deschide galeria foto de mai sus!

Călin Popescu Tăriceanu a avut cinci soții

Călin Popescu Tăriceanu a mai avut încă patru soții: identitatea primei soții a rămas un mister, se pare că ar fi fost o fostă colegă de facultate, cea de-a doua soție a fost Livia Popescu Tăriceanu. Cea de-a treia a fost Cornelia Trântescu, care i-a dăruit primul copil, iar cea de-a patra a fost Ioana Dinu, care de asemenea, era mult mai tânără decât el.

Foto: libertatea.ro

Mihaela Tudor

Citește și:

Amănunte interesante despre soția premierului Sorin Grindeanu

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete