Cine este AVI Alessia Vlad, puștoica de 12 ani care-și arde păpușile?

Cine este AVI Alessia Vlad, puștoica de 12 ani care-și arde păpușile?

Într-o perioadă în care suntem asaltați de aplicații, platforme social media, acces ușor la informații, subiectul bullying-ului își face și mai mult simțită prezența, atât pe internet, cât și la școală, între copii.

AVI Alessia Vlad, o artistă de doar 12 ani, ia atitutine și vorbește despre bullying în cel mai nou single al ei, Hurricane'. Piesa transmite un mesaj de încurajare pentru cei care s-au confruntat cu astfel de probleme, dar și pentru cei care își înving propriile temeri pentru a-și împlini visele.

Noua piesă reprezintă drumul tinerei artiste, de doar 12 ani, către împlinirea visului ei, acela de a-și transmite gândurile și ideile prin muzică. Iar trecerea de la copilărie la adolescență se observă atât prin versurile piesei, cât și la nivel de vizual, în cadrele în care AVI își lasă păpușile să se înece și să ardă, asumându-și că poate câștigă jocul cu încercările adolescenței'.

Piesă Hurricane' este produsă de Vanotek și compusă de Minelli, cu un videoclip regizat de Anton San, iar de imaginea artistei s-a ocupat echipa formată din Teodora Burz (styling), Salon Avangard (hairstyling) și Diana Ionescu (makeup).

Cât despre AVI, cea mai fresh artista din România, și-a început cariera muzicală încă din clasa întâi, de la vârsta de 7 ani, odată cu intrarea la cursurile de la Atelierul de Voce și Muzică by Loredana Groza și Lucia Ciubotaru. Timp de trei ani a participat la mai multe emisiuni tv și la concerte alături de Loredana Groza și alți colegi de la Atelier, iar când a împlinit 10 ani a simțit că e momentul să aibă propriile piese. Astfel, pe 1 iunie 2018, AVI Alessia Vlad a lansat primul ei single Sunday', urmat apoi Rebels', iar acum single-ul Hurricane' este cel care anunță un nou capitol din cariera cântăreței, acela care o poziționează în fața unui public mai matur.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete