Gina Chirilă, super declarație pentu soțul plecat la “Survivor Romania”: “Bogdan este un sprijin moral puternic pentru mine, îmi este foarte dor de el și îi simt lipsa tare!”

Gina Chirilă, super declarație pentu soțul plecat la “Survivor Romania”: “Bogdan este un sprijin moral puternic pentru mine, îmi este foarte dor de el și îi simt lipsa tare!”

Pentru Gina Chirilă este o perioadă complicată. Șotul îi este plecat în competiția Survivor Romania', sarcina evoluează, presiunea este mare.

Cu toate astea, viitoarea mămică nu clachează, din contră merge până în pânzele albe cu susținerea pentru jumătatea ei, Bogdan Vlădău.

Bogdan este un sprijin moral puternic pentru mine, îmi este foarte dor de el și îi simt lipsa tare, mai ales în această perioadă. Dar, înainte să plece, am vorbit și ne-am asumat amândoi această hotărâre.

Ne-am promis că vom fi puternici, că vom rezista. S-a angrenat în acest show de televiziune pentru mine, pentru viitorul nostru copil. Sunt cu sufletul lângă el, el știe asta, cu siguranță simte.

Vă dați seama că de abia aștept să îl văd acasă, dar în același timp îl susțin și îmi doresc să rămână în competiție. Îmi doresc să stea cât simte, cât poate el. Și, ce este mai important, să fie bine, să nu se accidenteze', adaugă Gina Chirilă.

De curând, Gina Chirilă și Bogdan Vlădău au recunoscut public că așteaptă un copil. Blonda este însărcinată în patru luni și jumătate. „Sunt însărcinată, nu îmi ascund burtica de gravidă. Dar am ales să fiu discretă, nu am vrut să vorbesc despre acest lucru până în acest moment. Suntem foarte fericiți. Sunt însărcinată în 4 luni și 2 săptămâni, burtica este mică, nu o ascund. Nu m-am îngrășat, nu mănânc cât pentru doi, nu este o lege.

Am avut o sarcină un pic grea, la început, din cauza stărilor de rău specifice. Însă acum, totul decurge perfect. Va fi o dublă provocare pentru mine, în postura de concurență la, pentru că sunt însărcinată și vreau să demonstrez că poți avea stil în orice situație', a declarat Gina Chirilă citată de viva.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete