Cine e vedeta cel mai bine îmbrăcată din România. Cătălin Botezatu: „Părerea mea este că…”

De ani de zile lucrează în industria modei, cu multe celebrități cunoscute în România, dar și peste hotare. Astfel, Cătălin Botezatu e printre cei mai căutați designeri, unul dintre cei care nu se feresc să își spune public părerile. Acum, el a făcut marea dezvăluire.

Întrebat cine e cel mai bine îmbrăcată vedetă de la noi, Cătălin Botezatu nu a stat pe gânduri și a spus rapid: Camelia Șucu. „Părerea mea este că cel mai bine îmbrăcată femeie de la noi este Camelia Șucu, la această oră! La capitolul bărbați, pe primul loc e Cătălin Botezatu, evident! Glumesc, dar nu văd unul mai bine îmbrăcat ca mine pe aici!', a declarat designerul pentru Click.

Camelia Șucu e antreprenor. Ea a fost căsătorită cu Dan Șucu, patronul Mobexpert, și au împreună două fiice.

Camelia Șucu e fosta soție a lui Dan Șucu, patronul Mobexpert.SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

„Româncele se îmbracă din ce în ce mai bine! Și bărbații, pot să spun, au început să fie foarte atenți. Eu, cel puțin, în ultima vreme, îmbrac vedetele de la Hollywood, și mai puțin din România', a mai spus Cătălin Botezatu.

El a fost implicat recent într-un scandal cu Andrea Tincu, designerul care o îmbracă pe Carmen Iohannis. Și-a spus de ce își permite de multe ori să critice unele apariții publice ale persoanelor cunoscute. „Criticii ăia, care se cred ei adevărați, ar trebui să se uite ce se poartă, așa nu ar mai vorbi prostii pe la emisiuni sau în general! Eu mă îmbrac cum vreau, chiar dacă cineva la un post TV a zis altceva. Eu, unul, cred că-s mai bine îmbrăcat decât mulți dintre invitații de aici, de exemplu!

Eu nu sunt critic de modă?! Păi, eu cred că un designer e un bun critic de modă. Plus că am făcut parte dintr-un juriu, poate cel mai avizat juriu, cel de la «Bravo, ai stil!». Acum văd că vin alții care vor să se dea critici și vorbesc cu vorbele celor de la «Bravo, ai stil!». Fiecare critică în felul lui. Pe mine, dacă mă critică cineva nu mă interesează! Îi las să mă critice!', a mai declarat Cătălin Botezatu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete