Cristina Bălan, despre perioada grea după ce a născut gemenii cu sindromul Down: „Am fost acuzată că am născut copii defecți ”

Cristina Bălan, în vârstă de 41 de ani, este din nou însărcinată. Artista a fost invitată la emisiunea online, „În Oglindă', unde a făcut mărturisiri dureroase.

Cristina Bălan a fost în depresie și mărturisește că a fost una dintre cele mai grele perioade pentru ea. În 2013, Cristina Bălan a născut gemeni, iar ulterior a aflat că băieții ei, Toma și Matei, au fost diagnosticați cu sindrom Down. 

„Eram într-o depresie de nu mă mai mișcam din casă. Nu mai voiam să ies, să mă mai uit în oglindă la mine. Am fost și obeză. Deja cântarul sărise de 90 și ceva de kg.

Mă devalorizasem aproape total. Chiar dacă îți iubești copiii, de aceea se și vorbește de depresia postnatală.

În cazul meu a fost vorba de o naștere prematură, traumatizantă nașterea în sine, cu medicul de gardă înjurându-mă, foarte urât. Nu mai aveam poftă de viață, încredere în faptul că aș mai putea să mai cânt vreodată. Mă simțeam într-un hău adânc, pe fundul gropii, nu știam cum să mai fac să ies, să mă mobilizez', a declarat Cristina Bălan.

Cântăreața a povestit că există o mulțimea de oameni care în loc să o susțină în creșterea micuților, au criticat-o și jignit-o.

„Am fost acuzată că am născut copii defecți și că am împovărat societatea, că oamenii nu au nevoie de așa ceva, că îmi chinui copiii.

A durut. Când se spune despre mine nu mă doare atât de tare, cum mă doare când se spune despre copilul meu.

Aici este călcâiul lui Ahile al meu. Este foarte dificil. Nu cred că sunt singura care simte așa.

Orice părinte care este conectat cu copilul lui și l-a adus pe lume din dragoste și dintr-o chemare firească, simte la fel.

Nu poți să rămâi implacabil, când lumea îți atacă copiii sau îți contestă dreptul de a da naștere, de a da viață în forma în care este ea', a mărturisit Cristina Bălan, în emisiunea de pe canalul de YouTube În Oglindă.

Cristina Bălan este însărcinată

Cristina Bălan a anunțat pe 13 septembrie, prin intermediul unei postări pe Facebook că este însărcinată. Cântăreața care a câștigat „Vocea României' mai are doi copii, doi gemeni care suferă de sindromul Down.

Cristina Bălan va avea o fetiță căreia i-a ales deja numele: Nadeea Sofia.

„Vă împărtășesc și vouă bunavestire, după o lungă perioadă de discreție. Astăzi se împlinesc 6 luni de când a apărut Minunea în viața noastră: Nadeea Sofia ♥️ Băieții sunt foarte încântați că vor avea o soră. Nouă încă ni se pare ceva extraordinar 🙏🏼', a scris vedeta, care a și distribuit două fotografii în care apare cu burta la vedere.

Cristina-Balan-1-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete