Cine e soția lui Christian Sabbagh. Prezentatorul a cunoscut-o pe Iulia când era căsătorit: „Ea nu știa cine sunt”

Christian Sabbagh e în centrul atenției după ce Iulia, soția lui, a cerut ordin de protecție la tribunal, scrie Libertatea. Prezentatorul de la Kanal D e cunoscut publicului larg, însă nu și soția lui. Iată cu ce s-a ocupat aceasta și cum a început povestea lor de iubire.

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 8

Christian Sabbagh are trei căsnicii la activ. Prezentatorul știrilor de weekend de la Kanal D a spus de trei ori DA în fața Ofițerului Stării Civile. Despre prima lui soție nu se știu prea multe, a doua a fost Louise, cu care a fost căsătorit 10 ani, iar cea de a treia e Iulia.

Aceasta avea doar 25 de ani când l-a cunoscut pe prezentator. Era manechin pe vremea aceea. El era încă căsătorit, însă s-a îndrăgostit iremediabil de Iulia. „Am cunoscut-o pe Iulia la Istanbul, era manechin într-o prezentare de modă la care fusesem invitat. Mi s-a părut fascinant că nu ştia cine sunt, pentru că trăia în Spania de foarte mulţi ani. Era foarte frumoasă şi a fost ca o lovitură de fulger când am văzut-o. Am schimbat numere de telefon, am vorbit mult timp la telefon şi am reuşit să o conving să fim împreună', spunea jurnalistul într-un interviu.

Între cei doi este o diferență de vârstă de 19 ani, însă spun că niciodată nu a contat. Cei doi s-au căsătorit în 2017. „Eu sunt cel care lasă de la el, pentru că eu provoc situaţiile. Eu realizez că are nevoie de mine ca soţ, ca tata, sa duc sau să iau copiii de la gradiniţă. Am renunţat de multe ori la familie, am plecat în momente cheie din familia noastră în diferite colţuri ale lumii; ea are nevoie de soţul ei. Există de multe ori doar cu numele şi apar inevitabil probleme, discuţii, foarte multe tensiuni şi încerc să o împac. Îmi înţelege profesia dar, la un moment dat, e normal să îşi piardă răbdarea', a povestit Christian Sabbagh într-un interviu pentru OK Magazine acum ceva vreme.

Cei doi au împreună o fetiță și un băiețel. Christian Sabbagh mai are încă doi copii din celelalte relații.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete