Pavel Stratan, poze senzaționale cu familia sa frumoasă chiar de ziua fiicei lui, Cleopatra: „Cu mare dor în suflet…”

Pavel Stratan și-a scos fiica în lume când avea doar trei ani. Acesta i-a compus celebra piesă „Ghiță' și la o vârstă extrem de fragedă, micuța Cleopatra Stratan a susținut un întreg concert „live'.

Pentru performanțele sale, Cleopatra Stratan a primit șase premii din partea celebrei Guinness World Book of Records: cea mai tânără cântăreață care a înregistrat un album, cea mai tânără artistă care a susținut un concert „live', cea mai bine plătită tânără artistă, cel mai tânăr artist care a primit trei premii MTV și cea mai tânără interpretă care a scos un „hit'.

Anii au trecut, iar Cleopatra Stratan a urcat pe treptele carierei sale muzicale susținută de tatăl său în continuare. La doar 18 ani s-a logodit cu Edward Sanda, iar în vara anului 2021 s-au căsătorit. Pe 6 octombrie, Cleopatra Stratan a împlinit 19 ani, iar cu această ocazie, tatăl ei a făcut o postare de-a dreptul emoționantă.

Pavel Stratan a împărtășit cu fanii săi un colaj de fotografii. În partea de sus apare alături de soția sa și cei doi copii, Cleopatra și Cezar, iar în partea de jos este o poză de la nunta fiicei sale.

Alături de fotografie sunt scrise câteva versuri emoționante pe care doar un părinte le poate simți.

Cu mare dor în suflet și cuminți,
Ca-ntotdeauna mami lângă tati
Suntem ca niciodată mai părinți,
Dorindu-ți multă, multă sănătate!
(La mulți ani draga noastră Cleo!)', a scris Pavel Stratan pe contul său personal de Facebook.

Fanii s-au întrebat de-a lungul timpului cum a reacționat artistul de peste Prut atunci când a aflat de relația fiicei sale cu Edward Sanda. Cei doi tineri au declarat în urmă cu mult timp că Pavel Stratan îl știa de ceva vreme pe actualul soț al fiicei sale și cumva lucrurile au decurs normal și au fost mai ușor de acceptat.

„Tata a fost întotdeauna atent la fiecare detaliu, indiferent că era vorba despre mine sau despre Cezar, dar întotdeauna ne-a înțeles. Pentru că el îl cunoștea deja pe Edi, cumva a contat. Și, fiind o perioadă și potrivită pentru mine, noi fiind prieteni foarte buni dinainte, a văzut asta ca pe ceva foarte firesc.

Nu au existat niciun fel de rețineri sau bariere. (…) Ne-am și văzut', a declarat solista.

„A fost o discuție normală, naturală. Cum cred că trebuie să existe', a continuat Edward.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete